07:32:36 08.04.2020
 
Stiri

Echipa de fotbal a APSM a devenit CAMPIOANA Turneului „MEDIA CUP” din Lituania

Sport 16.09.2019 14:41 Vizualizări1617 Autor: Ziarul National
Echipa de fotbal a APSM a devenit CAMPIOANA Turneului „MEDIA CUP” din Lituania Facebook


Naționala de fotbal a jurnaliștilor sportivi a R. Moldovei a câștigat Turneul „Media Cup” din Druskininkaia, Lituania, chiar la prima sa participare. La competiţie au participat 10 echipe: R. Moldova, Letonia, Germania, Ucraina, Belarus, Rusia, Armenia, Kazahstan, Egipt, Ungaria şi Lituania.

Echipa R. Moldovei, condusă de președintele APSM, Eduard Ciobanu, a repurtat opt victorii, cedând doar în ultima partidă cu Lituania. Echipa noastră devenise deja campioană cu două etape înainte de final. Totodată, echipa APSM a reușit să marcheze cele mai multe goluri ale turneului - 28, dar și să primească cele mai puține – 5.

În primul meci, jurnaliștii moldoveni au jucat cu naționala Germaniei - 2:0. Au urmat două partide grele, în care jurnaliștii noștri au învins puternicele naționale ale Ucrainei - 1:0, apoi Belarus - 3:1. Competiția a continuat cu o nouă victorie de palmares cu Egipt, 6:0, după care a urmat o victorie 2:0 în fața Rusiei.

Letonia a fost învinsă cu 6:2, iar apoi a urmat încă o victorie cu Armenia – 2-0. În urma acestei victorii, R. Moldova și-a asigurat victoria în turneu. Ultimele două partide s-au jucat în compania Kazahstanului, victorie cu 3:1, iar în ultimul meci Moldova a fost pentru prima oară învinsă de gazde, Lituania, 0:1.

Cu 8 victorii și doar o înfrângere, Moldova a acumulat 24 de puncte și a câștigat a 11-a Ediție a Turneului „Media Cup” din Druskininkai, Lituania.

Deplasarea echipei din Moldova a fost realizată cu suportul Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Petrom Moldova și Panda Tur.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.04.2020 09:28 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statuia mareșalului ...

04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md