09:16:18 07.07.2020
 
Stiri

Dragi prieteni, luați exemplu de la prietenii lui Dodon!

Politică 19.01.2020 10:00 Vizualizări2609 Autor: Ziarul National
Dragi prieteni, luați exemplu de la prietenii lui Dodon!


Trustia, elegii politikoase
Ce lume invidioasă și rea: în loc să se mândrească și să se bucure că președintele Dodon se odihnește pe Insulele Seychelles, Maldive, Caraibe și alte resorturi de frunte ale umanității, că acumulează noi puteri titanice pentru a lupta cu hidra unionistă și a consolida scumpa noastră statalitate, javrele jurnalistice caută nod în papură, nu le place nici unde își petrece pșâdintele vacanța, nici câți bani cheltuiește împreună cu Galea, Prima Doamnă a statalității, pentru odihna reproductivă. Și unde ați vrea, jigodiilor, scuzați de expresie, să-și încarce bateriile epuizate președintele cu raiting? La Călărași, Vadul lui Vodă sau poate Camenca?
El economisește, nu ia bani din buget, dar în loc să-i fie recunoscători, să-i se spună mulțumesc pentru aceasta, jigodiile de jurnaliști publică fotografii cu așa-zisul lux în care s-ar lăfăi pșâdintele Dodon. El are, printre altele, tot dreptul la lux autentic, solid, fiindcă îl ajută părinții, prietenii, Kozak, Cheaika, Erdogan, Bahamas etcetera și viceversa. Prietenul la nevoie se cunoaște, ați uitat? Alegeți-vă mai bine prietenii și mergeți în vacanță oriunde doriți pe mapamond, nu vă închideți în țarcul mioritic. În această ordine de idei, luați exemplu de la Ion Ceban cum se ia exemplu de la Dodon. Nici nu a reușit bine Ceban să se instaleze în funcția de primar al Chișinăului că imediat s-a găsit un prieten care să-i repare cabinetul.
Acum stau și mă gândesc la prietenii mei și le-aș adresa o întrebare modestă: dragi prieteni și tovarăși de drum, până acum voi nu ați contribuit nici cu un leu, nici cu un bănuț la nicio vacanță de a mea. Nu credeți că ar fi cazul să vă schimbați atitudinea, să luați exemplu de la prietenii lui Dodon? Ce ziceți de o vacanță la Ibitza? Cu Georgeta, ofcoz!
Al vostru hiposialist, limitarian, Ion Buraga.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


macar 19.01.2020 16:30

Da ce se mai lauda Mafiotul asta dodon. Ba ca se odihneste la munte, ba ca pleaca la moscova, se distreaza din plin acest tip. Alte drumuri el nu are numai la rusi. Da, ce se mai scalda !!! Nu inzadar se spune ca Porcul giol gaseste !!!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.07.2020 09:37 Nicolae Negru Nicolae Negru // Deznodământ rapid sa...

05.07.2020 13:59 Ziarul National GOLGOTA BASARABIEI ROMÂNEŞTI // 5-6 i...

03.07.2020 09:33 Nicolae Negru Nicolae Negru // În impas, regimul Do...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md