01:18:18 20.07.2024
Stiri

Dodon îl îndemnă pe Năstase să-și ÎNCHIDĂ telefoanele: „Se repetă SCENARIUL cu Filat”

Partide/Comunicate 13.10.2016 11:57 Vizualizări10011 Autor: Ziarul National
Dodon îl îndemnă pe Năstase să-și ÎNCHIDĂ telefoanele: „Se repetă SCENARIUL cu Filat”


Socialistul Igor Dodon, candidat la funcția de președinte al țării, îl îndeamnă pe liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, să nu cedeze presiunilor externe și să nu se retragă din cursa electorală în favoarea Maiei Sandu.

„Lui Plahotniuc îi convine ca Maia Sandu să fie candidatul unic, pentru că asta s-a înțeles cu americanii. De fapt, se repetă scenariul din 2013, atunci când Filat, pe data de 13, la ora 13.00, a anunțat că începe lupta împotriva lui Plahotniuc. Și ce s-a întâmplat ulterior? Filat a cedat presiunilor externe și nu a mers la alegeri anticipate. L-a pus pe Iurie Leancă premier și s-a împăcat cu Plahotniuc. Acum a ajuns la Penitenciarul 13. Anume același scenariu va fi implementat acum și cu Năstase”, a declarat Dodon astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta crede că Andrei Năstase are „dreptul moral” să fie candidatul unic, deoarece dânsul a protestat în stradă împotriva guvernării alături de zeci de mii de oameni, lucru care nu l-a făcut și Maia Sandu.

„Eu i-am spus în față lui Andrei să nu cedeze. I-am spus să-și închidă telefoanele două săptămâni și să nu răspundă la niciun apel al europenilor sau americanilor, dar să-și facă campania sa”, a mai adăugat Dodon, care e de părere că Maia Sandu nu va trece în turul doi, în cazul în care va fi desemnată în calitate de candidat unic al dreptei antioligarhice.

Andrei Năstase și Maia Sandu nu au venit cu o reacție la declarațiile făcute de Dodon. Cele două partide urmează să stabilească până la finele săptămânii curente cine va fi candidatul unic pentru alegerile prezidențiale din 30 octombrie.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md