12:58:55 12.08.2020
 
Stiri

Dodon cu balerca și diversiunea lui Plahotniuc cu Năstase

Politică 27.10.2019 11:30 Vizualizări5054 Autor: Ziarul National
Dodon cu balerca și diversiunea lui Plahotniuc cu Năstase


Trustia, elegii politikoase

Nu știu alții cum sunt, dar eu m-am simțit mândru ca un oligarh rural când l-am văzut pe Dodon în frac codălat și pe Galea în rochie atotcuprinzătoare, uniți în simbioză și sinergie familială, la întronarea împăratului japonez Harakiri. Și ce dacă au cheltuit niște bani din bujăt? Unde se duce mia se duce și suta de mii. În schimb, samuraii au avut ocazia să afle despre mândra noastră statalitate și familiile noastre tradiționale pravoslavnice despărțite. Iar publicitatea costă! Și bine a făcut Dodon că a luat doi consilieri în delegație cu el, căci dacă se îmbolnăvea unul dintre ei, cine avea să care bagajele? Prima doamnă Galea? Din surse îndoielnice, dar verosimile, știm că printre bagaje s-a găsit loc și pentru o balercă cu vin din beci de la Condrița, Dodon având intenția să stea la un pahar de vorbă cu Harakiri, ca să-i povestească trimisului solar pe pământ despre neutralitatea militară a Republicii Molotova, despre cum decurge dezoligarhizarea pe plaiul mioritic și să-l invite la căpșuni cu împărăteasa lui, Harakira. Cancelaria împărătească nu a confirmat nici nu a infirmat, deocamdată, dacă o asemenea agapă a avut loc.

Apropos, s-a mai aflat ceva despre cele două butoaie de vin pe care prezidentul nostru i le-a trimis lui Putin, la ziua de naștere, și s-au pierdut pe drum? Cu siguranță, a fost lucrătura lui Plahotniuc, dar nu e exclusă nici implicarea țambalagiului Năstase, din invidie, așa că bine a făcut Dodon că a luat balerca cu dânsul în avion, nu a mizat pe calea ferată transsiberiană.

Acum stau și mă gândesc de ce în componența delegației statalității noastre nu a fost inclusă o traducătoare sau un traducător? Nu cumva Dodon și Galea au învățat să vorbească japoneza în prealabil?

Al vostru kimonod, sumorex, ninjafob, Ion Buraga
Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Andrei Bunu 27.10.2019 12:50

De CE Dodon nu a luat in componenta alaiului sau si UN traducator? Pai, traducatori, chiar si din nipona in moldoveneasca, se pot gasi oriunde, bani de ai ai avea.

vasile 27.10.2019 16:12

La un maidanez nui neaparat sa fie inteligent sa cunoasca cei vorbeste cel ce il lasa sa linga mizeria aruncata de la un pranz copios! Mai fiind si o prima doamnaaaaaa.....

vasile 27.10.2019 20:51

Balerca,promisiuni si barfeli in societate! Poti vedea,auzi si intalni de la tareokul moldovean.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.08.2020 09:21 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko-Dodon, ase...

07.08.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon nu a mers din ...

03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md