06:39:07 09.12.2019
 
Stiri

Directorul general al Companiei „Teleradio Moldova” ar putea fi ales săptămâna viitoare: Cele trei dosare depuse la concurs, acceptate

Social 05.11.2019 16:19 Vizualizări1005 Autor: Ziarul National
Directorul general al Companiei „Teleradio Moldova” ar putea fi ales săptămâna viitoare: Cele trei dosare depuse la concurs, acceptate TRM

Consiliul de Supraveghere (CS) al Companiei „Teleradio-Moldova” ar putea alege noul director al instituției pe 14 noiembrie curent.

Ședința va începe joia viitoare la ora 10.00, iar candidații care și-au depus dosarele la concurs vor fi invitați să răspundă la întrebările membrilor Consiliului.

„Membrii Consiliului de Supraveghere s-au întrunit astăzi în şedinţă şi au examinat dosarele candidaţilor. Membrii Consiliului au constatat că toate dosarele sunt eligibile pentru a participa la concurs”, a declarat astăzi Nicolae Spătaru, preşedintele Consiliului de Supraveghere.

Menționăm că la concursul pentru funcţia de director general al Companiei „Teleradio-Moldova” participă Olga Bordeianu, Cornelia Stefoglu şi Ion Terguţă.

Ciudat este că CS a decis, tot astăzi, să se întrunească într-o altă ședință, pe 11 noiembrie, pentru a stabili un set de întrebări coordonate, destinate candidaților, existând riscul ca anumiți pretendenți la funcție să le cunoască și să se pregătească din timp pentru a răspunde la acestea.

Potrivit Codului serviciilor media audiovizuale, directorul general al IP Compania „Teleradio-Moldova” este numit în funcţie, în bază de concurs, pentru un mandat de şapte ani.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Basarabeanu49 06.11.2019 11:38

Iarăși se intuiește amestecul lui dodon. Au învățat bine meseria, băieții.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2019 09:24 Nicolae Negru Cazul Filat: de la statul capturat la...

05.12.2019 16:01 Ziarul National Victor Chirilă // Ministrul de Extern...

04.12.2019 15:09 Ziarul National Victor Munteanu // Adevărații regizor...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md