15:48:09 13.07.2020
 
Stiri

Degetare pentru polițiști acum, apoi monument pentru Andrei Năstase

Politică 21.04.2019 14:06 Vizualizări1616 Autor: Ziarul National
Degetare pentru polițiști acum, apoi monument pentru Andrei Năstase


Trustia, elegii politikoase

Ieri am discutat despre nesimțirea himalaiană a lui Dodon care a spus că Andrei Năstase ar visa la funcția de președinte al Parlamentului ca vrabia la mălai. Este imposibil, e un feicniuz! Faptul că Năstase pretinde la funcția respectivă nu înseamnă că aceasta este echivalentă mălaiului passeridic.

Afirmația lui Dodon este cu atât mai monstruoasă, cu cât el cunoaște foarte bine, de la consilierii săi și de la cei din societatea civilă, că Năstase nu are nevoie de această funcție pentru el personal, ci pentru multpătimitul nostru popor. Și, totuși, deformează realitatea cu logica sa rectilinie marxist-leninistă. Da, Năstase recunoaște că este un visător. Este un om care visează, „doar că nu la funcții trecătoare, efemere, ci la libertatea acestui popor, la bunăstarea și viitorimea lui!”. Cine dintre politicienii moldoveni mai visează ca el în public la bunăstarea și viitorimea acestui popor? Nici măcar Maia Sandu nu trăiește asemenea halucinații pozitive.

Năstase visează „la o dimineață în care Republica Molotova ar fi liberă de Plahotniuc și gruparea sa criminală, ca după un lung și obositor coșmar”. Și nu doar visează, ci și muncește cu sacrificiu prometeic pentru a-l materializa, a-l transpune în viață. „E un vis la care muncesc cu sacrificiu de atâția ani…, pentru a-l materializa, pentru a deveni aievea! – a recunoscut, cu franchețea dezarmantă de ciobănaș la oi m-aș duce, Andrei Năstase. – Să fie clar pentru toată lumea (progresistă), eu nu-mi doresc nimic pentru mine, totul pentru țară, așa cum spunea președintele John F. Kennedy. Am demonstrat (cu multă prisosință) acest lucru în 2016, atunci când am renunțat la prezidențiale pentru a sprijini un singur candidat proeuropean, continuând să lupt cu mafia ani de zile fără nicio funcție!”, a punctat ferm, ca un castravete murat corect, liderul PPDA.

Cine s-a mai sacrificat multianual ca Năstase, luptând împotriva mafiei fără pârghii, doar cu două ciocănele de țambal? Și acum, când în sfârșit a cerut o pârghie, este tratat cu refuz, luat în râs, în loc să fie îmbrățișat! - se revoltă Colesovnazadov. Or poporul nostru nu a avut până acum un politician care să nu-și dorească nimic pentru el și să fie întreținut de famiia lui. Socialiștii ar trebui să nu-și dea rând ca să-i strângă mâna! El este un Kennedy de „Air Moldova” și merită un monument acum! Să nu așteptăm să treacă în eternitate pentru a-l prețui la justa lui valoare! – spuse Cozonac care conspectează toate discursurile lui Năstase.

Dar cum protejăm polițiștii, ca să nu fie mușcați de șoferi? – se interesă, nitam-nisam, dr P. Stuh, ca să deraieze trenul discuției, confirmând astfel suspiciunile noastre că s-a vândut lui Plahotniuc.

Acum stau și mă gândesc obiectiv la degetul polițistului mușcat de un șofer agresiv. Pare să aibă dreptate dr Stuh (chiar dacă este plătit de oligarh): căștile, bastoanele, pistoalele etcetera nu le asigură polițiștilor o protecție adecvată, europeană. Nu ar fi cazul ca mai întâi să-i dotăm cu degetare, apoi să construim monumentul lui Năstase?

Al vostru inflictor, conflictolog, Ion Buraga
Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

vasile 21.04.2019 14:42

Am citit pagina lui kolesnikov rand cu rand,am luato de la sfarsit spre inceput si tocmai pe urma mi,am dat seama la ce sa referit!: «Pe o strada lunga,scurta se ducea un prost,venea...»»

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.07.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Niște canalii

11.07.2020 10:46 Ziarul National Alecu Reniță // Statalitatea dodonis...

10.07.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Gațcaniada sau cum a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md