05:08:51 17.04.2024
Stiri

Cum să te protejezi de ESCROCI? Moldindconbank a lansat o campanie prin intermediul căreia cetățenii sunt instruiți cu privire la securitate bancară și ANTIFRAUDĂ

Actualitate 12.01.2024 16:59 Vizualizări5428 Autor: Ziarul National
Cum să te protejezi de ESCROCI? Moldindconbank a lansat o campanie prin intermediul căreia cetățenii sunt instruiți cu privire la securitate bancară și ANTIFRAUDĂ


Moldindconbank lansează inițiativa de prevenire și combatere a fraudelor „Securitate bancară și antifraudă”, care are drept obiectiv educarea cetățenilor, indiferent de banca la care se deservesc, cu privire la pericolele la care sunt expuși.

Suntem convinși că limbajul securității financiare este universal, iar fiecare deținător de card bancar poate preveni o tentativă de fraudă, precum și să învețe oamenii dragi cum să se ferească de escroci.

„Pentru Moldindconbank, siguranța banilor clienților noștri și a datelor personale ale acestora este primordială. Cetățenii au încredere în bancă și, respectiv, noi ne asumăm extrem de serios responsabilitatea de a-i proteja de orice fraudă, indiferent că este lansată în mediul online, prin telefon sau alt canal de comunicare. Moldindconbank acționează prin diverse sisteme complexe de monitorizare pentru identificarea și combaterea fraudelor, însă suntem convinși că informarea continuă este esențială. De aceea, am decis să lansăm o campanie amplă, prin care ne propunem să familiarizăm populația cu privire la noile tipuri de fraudă, metodele de protecție și cum să recunoască o tentativă de fraudă”, a declarat președintele Moldindconbank, Alexander Picker.

Campania a debutat prin lansarea unui spot, care demonstrează că grija se învață de acasă și poate fi arătată oricui, indiferent de generație. În următoarele luni, banca va utiliza toate mijloacele de comunicare pentru a informa clienții. Totodată, ei pot oricând apela la sfaturi de protecție împotriva fraudelor, precum și afla informație utilă, bine structurată într-o pagină dedicată pe site-ul băncii.

Pentru a garanta siguranța clienților, Moldindconbank întreprinde mai multe măsuri de securitate, printre care codurile de autentificare a tranzacțiilor în mediul online, validarea plăților prin 3D secure, blocarea/deblocarea cardului prin aplicație, utilizarea softurilor moderne etc. Toate aceste acțiuni și multe altele confirmă angajamentul băncii de a proteja clienții săi în mediul virtual. Totuși, e necesar ca fiecare să fie vigilent și să se gândească de două ori, pentru a nu deveni victimă într-o singură clipă.

Dacă ai suspiciune sau ești convins că ai fost contactat de escroci și ești client Moldindconbank, ia legătura cu noi la numărul 022 71 71 71.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md