10:24:25 23.09.2018
 
Stiri

Coordonatorul coaliției de la guvernare explică de ce Ziua Europei și Ziua Victoriei vor fi sărbătorite concomitent pe 9 mai: „Trebuie să ajungem să nu ne mai divizăm geopolitic sau pe alte criterii”

Social 08.05.2018 13:20 Vizualizări617 Autor: Ziarul National
Coordonatorul coaliției de la guvernare explică de ce Ziua Europei și Ziua Victoriei vor fi sărbătorite concomitent pe 9 mai: „Trebuie să ajungem să nu ne mai divizăm geopolitic sau pe alte criterii”

Liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, susține că populația R. Moldova nu trebuie divizată pe criterii geopolitice, iar din acest motiv la 9 mai vor fi marcate împreună Ziua Europei și Ziua Victoriei.

„De 9 mai vom sărbători, concomitent, Ziua Europei și Ziua Victoriei prin mai multe activități frumoase, prin care moldovenii să poată fi împreună, indiferent de viziuni politice. Trebuie să ajungem, în sfârșit, să nu ne mai divizăm geopolitic sau pe alte criterii, pornind chiar de la această fericită coincidență, că putem sărbători concomitent atât Ziua Victoriei, cât și Ziua Europei”, a declarat Plahotniuc astăzi după ședința săptămânală a formațiunii pe care o conduce.

Democratul a precizat că în seara de 9 mai, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va fi organizat un concert cu artiști autohtoni și din străinătate.

Astfel, începând cu ora 19.00 pe scena din PMAN vor urca Irina Rimes, Delia, formația „Blue” și Thomas Anders - solistul trupei Modern Talking.

Menționăm că, astăzi, și președintele Igor Dodon a anunțat un concert în aceeași locație, iar Ilan Șor va aduce artiști din Rusia pe 12 mai într-un parc din sectorul Râșcani al capitalei. Ultimii doi vor sărbători, astfel, victoria sovieticilor din cel de-al Doilea Război Mondial.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md