06:49:47 06.12.2023
Stiri

Consilierul municipal Dodon, în APĂRAREA Federației Ruse. Într-o discuție cu ambasadorul Vasnețov, socialistul a criticat guvernarea de Chișinău, pentru că s-a aliniat SANCȚIUNILOR internaționale la adresa Kremlinului

Actualitate 21.11.2023 14:59 Vizualizări1026 Autor: Ziarul National
Consilierul municipal Dodon, în APĂRAREA Federației Ruse. Într-o discuție cu ambasadorul Vasnețov, socialistul a criticat guvernarea de Chișinău, pentru că s-a aliniat SANCȚIUNILOR internaționale la adresa Kremlinului


Liderul socialiștilor Igor Dodon a criticat astăzi actuala guvernare și a luat apărarea Rusiei, în cadrul unei întrevederi la sediul partidului cu ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov.

„Am discutat evoluția relațiilor bilaterale între țările noastre, constatând că acestea se află la un nivel de stagnare, care afectează interesele cetățenilor și în special ale agenților economici din R. Moldova”, a scris Dodon pe Facebook, după întrevederea cu Vasnețov.

Potrivit proaspătului consilier în Consiliul Municipal Chișinău, Partidul Socialiștilor din R. Moldova a promovat, în mod consecvent, „statutul neutralității țării, consfințit în Constituție”.

„Din acest considerent, alinierea la sancțiuni cerute în mod expres de oricare actor internațional reprezintă o sfidare a principiului dat, dar și o neglijare totală a intereselor economice ale țării. Am exprimat încrederea că restabilirea relațiilor bilaterale în interesul oamenilor din ambele țări se va realiza în mod inevitabil”, a mai spus Dodon, fără a pomeni despre agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md