09:00:41 26.02.2024
Stiri

Conducerea celei de-a TREIA FORȚE politice la scară națională, întrevedere cu Ambasadorul României la Chișinău. „Vom veni cu soluții concrete la avansarea republicii în drumul său european”

Actualitate 05.12.2023 15:32 Vizualizări1413 Autor: Ziarul National
Conducerea celei de-a TREIA FORȚE politice la scară națională, întrevedere cu Ambasadorul României la Chișinău. „Vom veni cu soluții concrete la avansarea republicii în drumul său european”


Conducerea Partidului Social Democrat European (PSDE), condus de președintele Ion Sula, au avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu. Subiectele de discuție au vizat situația social-politică din R. Moldova, rezultatele alegerilor locale generale și evoluțiile postelectorale.

Liderul social-democrat a menționat că PSDE, care s-a clasat pe locul III la alegerile locale generale din noiembrie, va întreprinde în continuare toate eforturile pentru asigurarea parcursului european al republicii și a nu permite deturnarea acestuia.

„Avem în echipă oameni profesioniști și cu experiență care pot contribui cu soluții concrete la avansarea țării în drumul său european și la creșterea bunăstării cetățenilor”, a declarat Ion Sula.

În context, președintele PSDE s-a referit la discuțiile purtate cu forțele politice privind consolidarea unui pol social-democrat european în R. Moldova.

Președintele PSDE a exprimat gratitudine României pentru sprijinul constant acordat republicii noastre, inclusiv în realizarea dezideratului său european.

Părțile au convenit să continue dialogul bilateral, în beneficiul cetățenilor de pe ambele maluri ale Prutului.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md