00:13:12 05.12.2021
Stiri

Chișinăul, deschis în continuare să acorde Transnistriei vaccinuri și echipamente de protecție pentru combaterea pandemiei: „Locuitorii de pe malul stâng al Nistrului sunt cetățeni ai R. Moldova, care trebuie să se bucure de aceleași drepturi”

Actualitate 21.10.2021 17:28 Vizualizări1094 Autor: Ziarul National
Chișinăul, deschis în continuare să acorde Transnistriei vaccinuri și echipamente de protecție pentru combaterea pandemiei: „Locuitorii de pe malul stâng al Nistrului sunt cetățeni ai R. Moldova, care trebuie să se bucure de aceleași drepturi”


Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a confirmat astăzi, în cadrul întrevederii avute la Atena cu Margareta Cederfelt, președinta Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE), deschiderea Chișinăului de a oferi în continuare sprijin, vaccinuri și echipamente pentru susținerea eforturilor de combatere a pandemiei în stânga Nistrului.

Oficialii au reiterat determinarea de a găsi căi pașnice pentru apropierea celor două maluri, arată un comunicat de presă al Parlamentului.

„Locuitorii de pe malul stâng al Nistrului sunt cetățeni ai Republicii Moldova, care trebuie să se bucure de aceleași drepturi”, a subliniat spicherul de la Chișinău.

De asemenea, Igor Grosu și Margareta Cederfelt au făcut un schimb de opinii privind procesul de reglementare transnistreană, abordând subiectul asigurării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului în stânga Nistrului, inclusiv dreptul la libera circulație spre și dinspre regiunea transnistreană.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

ion 21.10.2021 17:52

Să sperăm că ”studentul” Grosu (care a declarat că abia începe să învețe cum se construiește un stat) va învăța că în afară de drepturi există și obligațiuni precum plata impozitelor.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md