00:08:23 22.01.2018
Stiri

Cel mai energic preşedinte

Politică 24.12.2017 18:40 Vizualizări1505 Autor: Ziarul National
Cel mai energic preşedinte
Trustia, elegii politikoase
Ieri am discutat cu Colesovnazadov despre realizările lui Dodon, la un an de mandat
prezidenţial. Am fost de acord că el va intra în istoria republicuţei noastre ca preşedintele care a stabilit un record al întâlnirilor cu Putin: într-un singur an el s-a întâlnit cu Putin de mai multe ori decât Voronin în opt ani, şi e pe cale să bată, poimâine, propriul record de şase întâlniri, participând, în pofida diversiunilor lui Plahotniuc, la summitul informal convocat de Putin la Moscova, a doua zi de Crăciun pe nou.
Dodon îl depăşete pe Voronin (ca să nu mai vorbim de Snegur, Lucinschi, Timofti) şi la numărul de călătorii în vacaţne exotice, cu toată familia, şi la numărul de pohoduri partinice la biserici şi mănăstiri pravoslavnice, prin cantitatea de vin fabricat la domiciuliu – 10 mii de litri, prin izbânzile sale cinegetice, numărul de mistreţi şi alte animale împuşcate în codrii strămoşeşti şi peste hotare. Ce mai! Republica Molotova nu a mai avut de la Brejnev încoace un preşedinte atât de energic şi kinegetic. Chiar zilele trecute, Dodon şi-a mânat bodigarzii până la pădurea domnească de la Răscăieţi pentru a pune pe fugă nişte mistreţi. Iar când mistreţii refuză să se predea, prezidentul îi doboară pe confraţii săi domestici, pe care îi pârleşte şi îi jupoaie cu respectarea tuturor normelor veterinare şi igienice, entuziasmându-i prietenii-deputaţi din CSI.
Acum stau i mă gândesc dacă nu cumva ar trebui interzis vânatul fratricid, ca să nu ne pomenim într-o zi, când Putin se va muta în mauzoleu, că preşedinţii notşri nu vor putea realiza nimic.
Al vostru pseudo-kinegeticos, Ion Buraga

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md