16:21:20 19.04.2019
 
Stiri

Cea mai simplă tehnică de a FACE față emoțiilor

Știri 16.01.2018 20:04 Vizualizări809 Autor: Ziarul National
Cea mai simplă tehnică de a FACE față emoțiilor sursa: eva.ro

Încearcă să vezi întreaga lume ca pe niște bule în apă. Imaginează-ți oamenii ca pe niște bule la suprafața conștiinței infinite.

Știi cum urcă bulele din apă? La fel, oamenii se înalță, joacă propriile jocuri și se dizolvă. La fel este și viața ta. Mintea ta este o bulă la suprafața infinitului. Iată cum poți face față emoțiilor!

Cum poți să faci față emoțiilor și stărilor pe care le ai?

Observă câte schimbări au loc în mintea ta în timpul unei zile! Câte schimbări au loc în tine? Stai și gândește-te la o singură persoană pentru o zi întreagă. Vei vedea că apar toate tipurile de emoții și, în cele din urmă, acestea dispar. Furie, frustrare, îndoială etc. Îți place acea persoană și nu îți place și simți că toate lucrurile sunt în van și ai vrea să fugi departe. Toate aceste bule se ridică și coboară în mintea ta. Mintea reprezintă un fel de val de bule ale sinelui.

Observă-ți starea de spirit! Există bule la suprafața minții tale. Nu este un secret faptul că starea de spirit nu este constantă pentru mai mult de o anumită perioadă, fie ea plăcută sau neplăcută. De multe ori, oameni își întâlnesc persoanele dragi și intră într-o stare de spirit plăcută. Apoi observă că se schimbă.

Mintea lor se schimbă și nu înțeleg de ce. Mintea este de așa natură încât să nu rămână fermă. Nu poți avea momente plăcute întotdeauna în viață, acestea vin și pleacă. Și lucrurile neplăcute vin, iar tu te agăți de ele. Acesta este un obicei vechi de a rămâne agățat mai mult timp de amintirile neplăcute decât de cele plăcute.

Cu îndemânare, vei vedea că totul este înconjurat de iubire. Atunci când vezi pe cineva care se enervează sau este frustrat, poți vedea dragostea din spatele mâniei și frustrării sau poți vedea doar proiecția sa exterioară.

De ce se enervează cineva? Pentru că a iubit ceva și nu a ajuns la un final fericit.

De ce se frustrează cineva? Pentru că a iubit foarte mult și nu a primit nimic în schimb. Există iubire în spatele fiecărei acțiuni și a fiecărei emoții, indiferent dacă este pozitivă sau negativă.

Dragostea nu este o emoție. Aceasta este prezentă în existența ta. Este ceva din care se compune viața însăși.

Deci nu poți niciodată să o pierzi, dar ai nevoie de o anumită abilitate să o cunoști, experimentezi și să o faci să înflorească în viața ta.

Sursa: eva.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

15.04.2019 09:29 Nicolae Negru Dodon ca rău mai mic

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md