03:35:00 22.05.2018
 
Stiri

Cea mai importantă CALITATE la un partener, conform STUDIILOR

Știri 13.01.2018 19:02 Vizualizări668 Autor: Ziarul National
Cea mai importantă CALITATE la un partener, conform STUDIILOR sursa: eva.ro

Pentru cele mai multe persoane, cea mai importantă calitate la un partener nu este reprezentată de felul cum arată acesta.

Deși multe persoane și-ar dori să se căsătorească cu bărbați sau femei foarte frumoase, nu este o decizie care să le influențeze alegerea partenerului sau partenerei când vine vorba de angajamente pe termen lung. Iată care este cea mai importantă calitate la un partener!

O nouă cercetare a constatat că există o trăsătură esențială pe care o căutăm la partenerii noștri de-a lungul vieții, mai departe de aspectul fizic. Poți ghici care este aceasta înainte de a citi rândurile ce urmează?

Rezultatele au arătat că, de fapt, avem mai multe șanse să ne alegem partenerul pe baza inteligenței sale. Sau, mai degrabă, îi alegem pe cei care au același nivel de inteligență ca al nostru în cele mai multe cazuri.

Și, din moment ce inteligența este în strânsă legătură cu genele noastre, înseamnă că suntem atrași în general de persoanele cu un machiaj genetic similar.

Studiul afirmă în mod clar că oamenii nu își aleg partenerii lor romantici sau sexuali în mod aleatoriu. Iată ce spun autorii studiului despre acest experiment!

În căutarea unui partener potrivit, printre cele mai relevante calități pe care oamenii și le doresc de la un partener potențial sunt inteligența și nivelul de educație. Și dacă te uiți la un cuplu necunoscut, îți vei da seama că există o asemănare între cei doi parteneri în ceea ce privește educația și IQ-ul.

Una dintre preocupările principale privind rezultatele studiului este că aceste preferințe pot duce la o inegalitate socială mai mare. Cu alte cuvinte, dacă oamenii de aceeași inteligență, educație sau statut social continuă să se căsătorească, atunci genele inteligenței vor fi concentrate într-un grup restrâns. Ce părere ai despre rezultatele acestui studiu?

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.05.2018 09:19 Nicolae Negru Iluzii și deziluzii electorale

18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

16.05.2018 10:40 Vasile Gârneț Fragmente de jurnal – „Moartea lui St...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md