03:55:44 01.04.2020
 
Stiri

Cadouri pentru jurnaliști: cine poate oferi și cine poate lua

Politică 05.01.2020 12:37 Vizualizări1753 Autor: Ziarul National
Cadouri pentru jurnaliști: cine poate oferi și cine poate lua


Trustia, elegii politikoase
Ieri, am discutat și noi dacă jurnaliștii independenți și echilibrați au procedat corect acceptând borcanul de carne înăbușită și sticlele de vin și vișinată – cadou Din Suflet de la pșâdintele Dodon, preparat în condițiii casnice de prima doamnă a statalității năstrușnice.
Sobcor spunea că nu au procedat corect, că ei trebuiau să se abțină să ia borcanul cu carne pentru burtă, să accepte numai vinul și vișinata, ca stimulenți ai creativității și reflectării echilibrate a activității pșâdintelui. Cozonac, dimpotrivă, afirma că jurnaliștii independenți și echilibrați trebuiau să accepte numai carnea, căci cu carne se hrănesc câinii de pază buni, adică răi, și să renunțe la vin și vișinată, căci consumul exagerat de alcool, sare și grăsimi dăunează grav sănătății dumneavoastră.
Colesovnazadov și Natașa au exprimat opinia majorității: nu e omenește și nici nu e în tradiția noastră să refuzi când ți se dă ceva. Experiența milenară a poporului nostru spune în asemenea cazuri că două bătăi strică, da două mâncări – nu. Noi trebuie să ținem la valorile noastre tradiționale pravoslavnice, să nu adoptăm formele deontologice fără fond ale occidentului putred, decadent și sexual orientat în toate direcțiile, a subliniat Colesovnazadov, susținut de Natașa.
Acum stau și mă gândesc că depinde cine dă și cine refuză! Ca jurnalist independent și echilibrat, nu iei de la Plahotniuc, nu iei de la Șor, dar de la Dodon de ce să nu iei, dacă îl ajută și părinții, și Erdogan, și Kozak îi furniza lunar aproape un milion în valută comestibilă? Și dacă nu iei nici de la Dodon, atunci nici nu ai de la cine lua! Ce să iei de la Maia Sandu, de la Țâcu, Potâng, Saharneanu, etcetera și viceversa? Pe de altă parte, nu oricine poate să refuze un cadou. „După ce are chelie, mai are și fudulie”, spune codul deontologic al jurnaliștilor transhumanți despre indivizii care refuză inadecvat și inadevertent cadourile oferite de fundațiile generoase din suflet.
Al vostru arghirofob și paraifil, Ion Buraga.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

ion 08.01.2020 18:11

Nu mai turnati zoi pe Maia Sandu ?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md