11:38:35 12.08.2020
 
Stiri

Bază NATO pe stadionul republican?

Social 03.11.2019 11:26 Vizualizări875 Autor: Ziarul National
Bază NATO pe stadionul republican?


Trustia, elegii politikoase

Să mă duc sau să nu mă duc la vot? Să mă duc sau să nu mă duc? Să mă duc? Să nu mă duc? Sau… Dacă nu mă duc, iese că nu-mi pasă, că nu apreciez sistemul proporțional, că sunt nostalgic după regimul uninominal al lui Plahotniuc. Dacă mă duc și votez, iese că sunt diletant, incompetent și nu văd că nu există nicio deosebire între candidați, cum e Tanda așa-i și Manda, ei se declară concurenți, adversari înverșunați, ca mâța și câinele, dar au fost scoși din aceeași cutie molotovribbentropică și dorm în același pat. Și dacă nu se deosebesc, nu contează cine va fi ales să dirijeze mândra capitală molotovenească. Soluția ar fi să mă duc și să nu mă duc. Sau, și mai bine, să nu mă duc, ca să nu consum în van energia cinetică și, în același timp, să mă duc, ca nimeni să nu-mi poată reproșa că nu m-am dus. Dar cum să nu mă duc în așa fel încât să iasă că m-am dus?

Exact în acest moment decisiv a sunat telefonul. Era Colesovnazadov. Dacă nu ne ducem, Rusia va călca din nou sticlele noastre de vin cu buldozerele. Dacă ne ducem, NATO își va face bază militară pe fostul stadion republican, căci, de fapt, în acest scop a fost cumpărat terenul respectiv de Ambasada Americii, a răspuns el. Sau viceversa. Ce-i mai bine? E bine să avem bază NATO și rușii să bea cabernetul nostru, ca să se relaxeze, am răspuns eu. Așa că, aplicând o logică inversă, am hotărât să ne ducem.

Acum stau în cabina de vot și mă gândesc la soarta lui Plahotnic, la cât e de greu să fii oligarh în republicuța noastră.

Al vostru misolog, dianoetic, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.08.2020 09:21 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko-Dodon, ase...

07.08.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon nu a mers din ...

03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md