09:01:27 18.06.2018
 
Stiri

AUDIO // Mărturiile din instanță ale omului de afaceri Alexandr Pincevschi, audiat ca martor în dosarul Chirtoacă: „Eu nu am cu dumnevoastră nimic comun, nu v-am transmis niciodată nimic, niciun leu, nicio cotă-parte”

Social 11.06.2018 13:02 Vizualizări2287 Autor: Ziarul National
AUDIO // Mărturiile din instanță ale omului de afaceri Alexandr Pincevschi, audiat ca martor în dosarul Chirtoacă: „Eu nu am cu dumnevoastră nimic comun, nu v-am transmis niciodată nimic, niciun leu, nicio cotă-parte”

„Eu nu am cu Dumnevoastră nimic comun, nu v-am transmis niciodată nimic, niciun leu, nicio cotă-parte. Domnul Gamrețchi (fostul șef al Direcției Transport, condamnat în dosarul parcărilor cu plată - n.r.) v-a transmis sau nu, dstră cunoașteți. Eu nu v-am transmis”.

Asta a declarat omul de afaceri Alexandr Pincevschi, audiat pe 6 iunie curent ca martor în dosarul fostului primar Dorin Chirtoacă, acuzat de procurori că ar fi obținut 26% din cota-parte a firmei care urma să gestioneze parcările cu plată din capitală în următoarea jumătate de secol.

Înregistrarea audio din cadrul ședinței de judecată a fost făcută publică de Dorin Chirtoacă pe rețelele de socializare.„Domnule procuror, Dumitru Robu, care spui CEDO-HUEDO, comparând instanța europeană cu organul genital masculin, încetează să mai spui minciuni! Care „declarații concludente”, care „bănuială rezonabilă”? Suspectarea (ăanuirea) cuiva este în momentul pornirii urmăririi penale, în faza incipientă a dosarului, în instanță se vine cu probe, nu cu „bănuieli” și pisici din Germania, iar in actul de acuzare întocmit de dumneata scrie negru pe alb că sunt acuzat că aș fi acceptat „o ofertă” de 26% de la Alexandr Pincevschi, prin intermediul lui Gamrețchi. Ceea ce nu a fost, pentru că nici nu are de unde fi. Cine, cui și ce a cedat este problema lor, a celor care au făcut asta. În rest, răfuială, nu bănuială și total nerezonabilă, iata ce este asta”, a scris fostul primar.

Chirtoacă susține că Pincevschi nu putea fi audiat ca martor, ci în calitate de „co-acuzat”.

„Despre eventuale discuții cu Grozavu, înțelegeri cu Gamrețchi, Pincevschi spune, în aceeași ședință, că acestea sunt presupuneri ale dumnealui și că nu are probe în acest sens", mai dezvăluie Chirtoacă, potrivit căruia în dosarul său s-ar aplica „metode NKVD-iste”, când oricine putea fi condamnat în baza „unor vorbe” spuse de altcineva.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.06.2018 09:38 Nicolae Negru Ceva nu se leagă în „strategia de rec...

11.06.2018 15:31 Ziarul National Gheorghe Erizanu: Gaudeamus și Carol ...

11.06.2018 09:16 Nicolae Negru Un „prost al satului” sau un alt Roșca?

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Considerați judicioasă decizia Curții Constituționale din 4 iunie prin care a fost anulată Legea cu privire la funcţionarea limbilor vorbite pe teritoriul RSS Moldoveneşti, adoptată în 1989, care îi oferea limbii ruse statut de „limbă de comunicare”?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md