13:56:02 24.02.2018
Stiri

ANSA a verificat plantațiile de pepeni verzi și castraveți din patru raioane. DESCOPERIREA specialiștilor: Mâncați FĂRĂ TEAMĂ fructe și legume moldovenești

Social 25.07.2017 13:05 Vizualizări3362 Autor: Ziarul National
ANSA a verificat plantațiile de pepeni verzi și castraveți din patru raioane. DESCOPERIREA specialiștilor: Mâncați FĂRĂ TEAMĂ fructe și legume moldovenești Madeinmd

Specialiștii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) au verificat mai multe plantații de pepeni versi și castraveți din patru raioane situate în centrul R. Moldova.

Este vorba de raioanele Călăraşi, Ialoveni, Orhei și Leova, de unde au prelevat 106 de probe de la pepeni verzi şi 107 de la castraveţi.

„Probele prelevate au fost prezentate pentru investigaţii la Centrul Naţional de Verificare a Producţiei Vegetale şi a Solului şi la Laboratorul de încercări a Centrului Naţional de Sănătate Publică. Conform rezultatelor investigaţiilor, depăşiri ale limitelor maxime admisibile de pesticide şi nitraţi NU au fost stabilite”, se arată într-un comunicat de presă al ANSA.

ANSA atenţionează consumatorii să procure legume numai din locurile autorizate, din loturile însoţite de certificate de origine şi de inofensivitate.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md