02:43:48 18.08.2019
 
Stiri

ANI a lansat Campania: „Integritatea nu doare. Declară-ți averea la timp”

Social 12.02.2019 10:00 Vizualizări721 Autor: Ziarul National
ANI a lansat Campania: „Integritatea nu doare. Declară-ți averea la timp”

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) își propune, în perioada 11 februarie – 31 martie curent, să informeze subiecții declarării și responsabilii de completarea registrelor electronice din cadrul instituțiilor publice despre modul și termenele de depunere a declarațiilor de avere și interese personale.

Campania de informare și conștientizare se va desfășura cu genericul „Integritatea nu doare. Declară-ți averea la timp!” și va include mai multe acțiuni.

Printre acestea se numără instruirea subiecților și a responsabililor de completarea registrelor despre modalitatea, termenul și consecințele nedepunerii declarației de avere și interese personale; realizarea materialelor informative (comunicate, interviuri, newsletter-e ș.a.) și distribuirea lor prin canalele mass-media; invitarea jurnaliștilor la evenimentele organizate de către ANI cu această ocazie (instruiri, conferințe de presă ș.a.); majorarea numărului de angajați ANI dispuși să ofere consultații telefonice privind modul de completare a declarațiilor, precum și alte acțiuni menite să eficientizeze procesul de depunere a declarațiilor.

În acest context, ANI le reamintească subiecților declarării despre termenul-limită de depunere a declarațiilor - 31 martie.

„Să-i ajutăm să conștientizeze importanța declarării corecte, complete și neîntârziate a averilor și intereselor personale”, se mai arată în comunicatul de presă al ANI.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

09.08.2019 14:48 Nicolae Negru Uzurpatorul strigă uzurpatorii?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md