14:39:03 16.06.2019
 
Stiri

Andrei Năstase nu ne lasă, se sacrifică în continuare pentru țară și popor!

Politică 07.04.2019 12:09 Vizualizări2384 Autor: Ziarul National
Andrei Năstase nu ne lasă, se sacrifică în continuare pentru țară și popor!
Trustia, elegii politikoase

Glonțul a șuierat și mai șuieră încă pe la tâmpla poporului nostru mioritic: Andrei Năstase stă la îndoială: să rămână la Frankfurt, lângă familia sa personală, în libertate și liniște conjugală, sau să se întoarcă la Chișinău, în infernul luptei antioligarhice, alături de Inga Grigoriu? „Nu știu când va fi momentul când mă întorc la Chișinău și nici măcar nu știu dacă mă voi întoarce vreodată, pentru că de multe ori când ies (de la stână – i.b.) în lumea civilizată (Doiciland) mă gândesc: dar oare mai merită (ei, adică noi – i.b.) să mă întorc acolo? De ce să nu rămân lângă familia, copiii mei, să stau lângă ei? De ce mi-ar fi trebuit mie de 9 ani încoace să intru în război cu un căpcăun oligarh?”, se întreabă salvatorul nostru apoteotic și gloria multiseculară a lui Hamlet se dezumflă imediat, pălește ca o ceapă degerată lângă un praz verde.

„Cui ne lași pe noi, stăpâne…”, șopti Colesovnazadov pe motivele melodiei „Când era să moară Ștefan”, iar pe parbrizul Georgetei lacrimile curgeau șiroaie și ea nu reușea să pună în funcție ștergătoarele.

Nu degeaba se spune că nu-i proroc în județul lui. Jigodiile, imbecilii de jurnaliști plahotniuciști de la Ziarul NAȚIONAL i-au cauzat această suferință prometeică, scriind fără discernământ despre averea sa sublimă, tratându-l ca pe un deputat, ca pe un lider oarecare, ignorând meritele sale de proporții gigantice în fața eternității. Au pomenit și despre Mercedesul său vândut cu 35 de mii de euro, de parcă un erou de valoarea lui perenă ar trebui să se deplaseze cu bicicleta, ca un profesor european prăpădit. Da, el a depus declarația de avere, dar aceasta nu înseamnă că jurnaliștii trebuie să abuzeze de transparența și răbdarea sa, ciugulindu-i maiura iubirii de țară și popor.

„Ce om teafăr la minte s-ar mai întoarce?”, s-a întrebat Năstase apocaliptic și am simțit cum globul Moldovei își încetinește rotațiile. „Probabil, un nebun ca mine, care-și iubește mult țara, poporul”, a răspuns liderul suprem al demnității și adevărului și globul și-a reluat turațiile.

„Suntem salvați! Năstase nu ne lasă, el ne iubește și se sacrifică pentru noi!”, am răsuflat cu toții ușurați, dar nu total, până nu-l vedem coborând pe aeroportul concesionării noastre.

Acum stau și mă gândesc la chimia din capul lui Năstase, e aerobică sau anaerobică? De ce ne-ar iubi el așa de tare în Mercedes pe autobanurile din Germania? Poate nu-i funcționează aparatul de aer condiționat?

Al vostru gogitor, depeizant, Ion Buraga
Prietenii tăi merită să știe ASTA!Bobu 07.04.2019 16:33

... Hai vino-n țara noastră mică Priveștene și vezi cât ni-i de frică..

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2019 09:20 Nicolae Negru Frau Maia Sandu, ieșind din burta PSRM

13.06.2019 11:53 Nicolae Negru Nicolae Negru, despre declarația lui ...

10.06.2019 11:38 Ziarul National Victor Chirilă: „Regimul a fost înfrâ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord cu alegerea Zinaidei Greceanîi, lidera PSRM, în funcția de președintă a Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md