07:49:08 08.04.2020
 
Stiri

Amintiri din copilăria tristă a lui Cristiano Ronaldo. Ce făcea portughezul când nu avea mâncare. „El era cel mai timid, stătea mai în spate”

Sport 20.09.2019 18:00 Vizualizări1184 Autor: Ziarul National
Amintiri din copilăria tristă a lui Cristiano Ronaldo. Ce făcea portughezul când nu avea mâncare. „El era cel mai timid, stătea mai în spate”


Cristiano Ronaldo nu a avut o copilărie prea fericită. După cum chiar el a declarat, a venit din pătura săracă a Portugaliei şi a fost nevoit, în dese rânduri, să cerşească mâncare la propriu. Recent, afirmaţia i-a fost întărită de o femeie care lucra la un fast food.

Ronaldo şi mai mulţi prieteni veneau în fiecare seară la restaurantul la care lucra femeia, pentru a cere mâncare. "Băieţii veneau în jurul magazinului ca şi cum nu erau interesaţi neapărat să mănânce ceva. Când rămâneau mai mulţi hamburgeri, şeful ne dădea voie să-i servim. Printre ei era şi Cristiano Ronaldo, el era cel mai timid dintre toţi. Asta pentru că nu venea niciodată să ceară ceva şi stătea mai în spate. Veneau în fiecare seară.

I-am spus băiatului meu despre asta şi nu m-a crezut! Zice că mint atunci când i-am povestit că-i dădeam hamburgeri lui Cristiano Ronaldo. Soţul meu ştia deja, mai venea să mă ia de muncă şi a fost martor. E fantastic că-şi mai aduce aminte! Asta înseamnă că are caracter. Tot ceea ce lipseşte este o cină! Dacă vine invitaţia nu voi refuza. Vom avea timp să mai depănăm amintiri, iar acum prietenii vor fi convinşi că nu inventez nimic", a declarat Paula Leça.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.04.2020 09:28 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statuia mareșalului ...

04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md