09:08:51 26.03.2023
Stiri

Ambasadorii Franței și Germaniei, vizită la sediul CUB: „Am avut un schimb valoros de opinii asupra situației politice interne și regionale”

Actualitate 06.02.2023 12:39 Vizualizări1210 Autor: Ziarul National
Ambasadorii Franței și Germaniei, vizită la sediul CUB: „Am avut un schimb valoros de opinii asupra situației politice interne și regionale”


Ambasadorii Germaniei și Franței în R. Moldova, Margret Uebber și, respectiv, Graham Paul, au efectuat astăzi o vizită la sediul Partidului Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB).

Diplomații au discutat cu liderul CUB, Igor Munteanu, și cu Igor Klipii.

„Am avut un schimb valoros de opinii asupra situației politice interne și regionale, a impactului războiului și urgențelor asupra agendei de politică internă, informându-i pe distinșii oaspeți despre dedicația CUB de a promova economia liberă, susținerea procesului de aderare la UE și ieșirea din impasul extremi fragilități în care se găsește guvernarea”, a declarat Igor Munteanu.

Menționăm că, la finele săptămânii trecute, CUB a avut și oaspeți de la Londra - un grup de administratori ai fondului britanic John Smith Trust.„Am reușit să deschidem linii noi de oportunități de cooperare și acțiune în vederea educației democratice și rezilienței în contextul amenințărilor prin care trece regiunea noastră”, se arată într-un mesaj al CUB.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.03.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Xi în tranșee cu Pu...

22.03.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Cine să facă reUnirea?

20.03.2023 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin, Maia Sandu și...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md