09:51:29 21.09.2018
 
Stiri

Actriță, dezvăluiri despre noaptea când mama ei i-a ucis tatăl

Monden 17.08.2018 17:04 Vizualizări964 Autor: Ziarul National
Actriță, dezvăluiri despre noaptea când mama ei i-a ucis tatăl sursa: one.ro

Înaintea lansării peliculei „Atomic Blonde”, Charlize Theron a povestit, în emisiunea lui Howard Stern, despre unul dintre cele mai grele momente din viaţa ei.

Theron a mai povestit şi înainte detalii despre viaţa alături de un tată alcoolic, inclusiv despre cum mama ei l-a împuşcat mortal pe acesta ca să nu fie ea ucisă. Theron i-a spus lui Stern că, la acel moment, nu a ştiut cum să reacţioneze.

„M-am prefăcut că nimic nu s-a întâmplat. Nu am spus nimănui - nu voiam să spun cuiva. De fiecare dată când cineva mă întreba, spuneam că tatăl meu a murit într-un accident de maşină. Cine vrea să spună o astfel de poveste?”.

Charlize nu ştia ce impact are această întâmplare teribilă asupra oamenilor care o cunoşteau. „Nici ei nu ştiau cum să reacţioneze. Şi nu voiam să mă simt ca o victimă. M-am chinuit ani la rând până să încep să fac terapie”.

Charlize Theron crede că nu moartea tatălui a traumatizat-o ci, mai degrabă, viaţa alături de acesta. „Să te trezeşti neştiind ce se va întâmpla. Să nu ştii cum vor merge lucrurile în ziua respectivă şi cum totul depinde de cineva care decide să bea sau să nu bea”.

Actriţa de 41 de ani a adăugat că mama ei este împăcată cu acest incident: „Am o mamă incredibilă... Este o imensă sursă de inspiraţie pentru mine. Nu a făcut niciodată terapie. Filozofia ei de viaţa este următoarea: «A fost oribil. Recunoaşte că a fost oribil. Acum ia o decizie. Te va defini acest moment? Te vei scufunda sau vei înota? Asta e tot»”.

Sursa: one.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md