21:05:37 29.05.2023
Stiri

Acord de colaborare între Institutul de Administrație Publică al USM și Institutul Național de Administrație (INA) al României

Actualitate 14.03.2023 18:29 Vizualizări703 Autor: Ziarul National
Acord de colaborare între Institutul de Administrație Publică al USM și Institutul Național de Administrație (INA) al României


Institutul de Administrație Publică al Universității de Stat din Moldova (USM) a încheiat astăzi un acord de colaborare cu Institutul Național de Administrație (INA) al României. Documentul a fost semnat de rectorul USM, Igor Șarov, și președintele INA, Alexandru-Mihai Ghigiu.

Potrivit documentului, Institutul de Administrație Publică, Universitatea de Stat din Moldova și Institutul Național de Administrație (INA) vor coopera în vederea dezvoltării, schimburilor în domeniul administrației publice, precum și domeniul academic și educațional, vizite de studiu, seminare, webinare, precum și în alte arii din cadrul sferei comune de competențe și interese ale părților.

În baza Acordului vor fi organizate evenimente pe teme de interes major pentru administrația publică, vizite de lucru pentru schimb de experiență profesională, lucrări științifice educaționale și de metodică, precum și schimburi de date statistice și bune practici.

Participarea în comun la proiectele de cercetare-inovare, prin accesarea diverselor programe de finanțare, precum și realizarea de analize, studii, rapoarte va consolida cooperarea dintre cele două instituții.


Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md