19:52:28 24.02.2018
Stiri

Voronin vrea să golească republicuța, iar Dodon să o transforme în pușcărie

Politică 11.02.2018 12:30 Vizualizări844 Autor: Ziarul National
Voronin vrea să golească republicuța, iar Dodon să o transforme în pușcărie

Trustia, elegii politikoase

Ieri am discutat despre oferta lui Voronin pentru deținătorii de cetățenie română: să se ducă la „mama dracului” în România. „Ai cetățenie română, ai pașaport românesc… du-te la mama dracului în România și fă acolo ce vrei”, a declarat Voronin pentru Saiînsus TV. Prezidentul Dodon, la rândul său, vine cu un mesaj contrar: ai cetățenie română, ai pașaport românesc, ești dușman al poporului și trebuie să fii închis pentru profilactică statalistă în subsolul NKVD-ului, gestionat de SIS.

Ideea lui Voronin e prostească, nefezabilă, spuse Colesovnazadov. El riscă să golească Republica Molotova, rămânând doar cu veteranii muncii socialiste emigrați din Tula, Breansk și alte orașe amenințate de tancurile NATO. Iar ideea lui Dodon e și mai prostească, și mai absurdă: veteranii muncii socialiste din Tula și celelate orașe amenințate de NATO vor fi nevoiți nu numai să-și asigure pensiile, ci să întrețină și pușcăriile pline cu cetățeni români.

Acum stau și mă gândesc că, pe de altă parte, proclamarea unirii Republicii Moldova cu România ar putea fi o cale greșită. Nu ar fi mai corect să stabilim că Republica Moldova e România și s-o transmitem în grija lui Iohannis, fără să-i luăm în seamă pe prezidentul Dodon?

Al vostru conturbier, coprețitor, Ion Buraga

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Ion 11.02.2018 18:34

cred,că e mai logic să-i închidem pe ambii la mama dracului în ospiciu...le satisfacem dorințele amândorura

GeoT 11.02.2018 18:47

Vorba domnului Voronin...Diagnoza! :)

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md