20:17:12 19.04.2019
 
Stiri

Vitamina B17: cel mai mare SECRET din istoria tratării cancerului

Știri 17.07.2018 08:04 Vizualizări1006 Autor: Ziarul National
Vitamina B17: cel mai mare SECRET din istoria tratării cancerului sursa: eva.ro

Vitamina B17 nu este legală în toate țările, așa că mulți oameni probabil că nici nu au auzit vreodată de aceasta.

Sâmburii de caise reprezintă cea mai bună sursă de vitamina B17 concentrată. Este un produs organic, care nu primește foarte multă atenție. Semințele se găsesc în sâmburii de caise. Iată de ce este vitamina B17 cel mai mare secret din istoria tratării cancerului!

De ce este vitamina B17 cel mai mare secret din istoria tratării cancerului?

Vitamina B17, cunoscută și sub denumirea de amigdalină, poate inhiba creșterea celulelor canceroase. Însă știind toate aceste lucruri, dacă această vitamină este utilă în prevenirea bolii, care este scopul pentru care este boicotată? Mai mult, de ce nu este recomandată de către medici?

Unele persoane sunt de părere că o vindecare a cancerului ar fi remarcabilă și că aceasta nu poate fi găsită altundeva decât în natură. În orice caz, se presupune că vitamina B17 nu este promovată pe motiv că nu poate fi autorizată. Iar unii cred că industria farmaceutică nu crede în atractivitatea acestui tratament.

Componentele fundamentale ale vitaminei B17, glucoza și cianura, se ocupă de tratarea proprietăților periculoase. Benz-aldehida din cianură și glucoză cooperează ca o otravă care extermină celulele dăunătoare. Numeroși profesionști spun că vitamina B17 este letală.

În ciuda faptului că vitamina B17 nu are acordul Federației Americane de Reglementare a Medicamentelor și Alimentelor, specialiștii încă o folosesc pentru a-și trata pacienții în clinicile private. Medicii sunt de părere că obțin rezultate preferabile în comparație cu medicamentele actuale, dar Federația Americană de Reglementare a Medicamentelor și Alimentelor se gândește la această vitamină ca fiind un tip de tratament ilegal.

În orice caz, suplimentele de amigdalină (B12) sunt încă accesibile.

În urma îngrijorărilor Federației Americane pentru B17, a fost făcută o investigație care a avut loc pe parcursul a cinci ani, în sprijinul vitaminei B17, pentru a analiza ostilitățile față de beneficiile existente. S-a dedus că:

1. Rezistența fizică a unui pacient cu cancer a fost semnificativ recuperată.

2. B17 a reprezentat un mijloc de descurajare perfect pentru boală.

3. Răspândirea celulelor canceroase a fost oprită în cazul șoarecilor.

4. Răspândirea tumorilor a fost oprită.

Triumful clinic al vitaminei B17 a fost uimitor, însă nimic nu poate depăși observarea pacienților care luptă împotriva acestei boli grele și reușesc să se vindece.

Fii precaut în lupta împotriva cancerului

În unele cazuri s-a constatat că, indiferent de cât de multe lucruri ai face și oricâte tratamente ai urma, boala aceasta va urmări și va afecta oamenii. Însă acesta nu trebuie să fie un motiv pentru a renunța la deciziile sănătoase din viețile pacienților. Există multe lucruri adiacente vitaminei B17 care ajută oamenii să lupte împotriva cancerului. Turmericul, grâul, semințele de in și chia, ciupercile, gelul de aloe sunt doar câteva dintre alegerile perfecte pentru sănătatea ta.

Sursa: eva.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

15.04.2019 09:29 Nicolae Negru Dodon ca rău mai mic

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md