18:00:35 03.10.2023
Stiri

VIDEO // Transformarea UIMITOARE a unui tip ambiţios: În 12 săptămâni a devenit alt om

Știri 21.04.2018 17:02 Vizualizări2605 Autor: Ziarul National
VIDEO // Transformarea UIMITOARE a unui tip ambiţios: În 12 săptămâni a devenit alt om sursa: eva.ro


Un tânăr şi-a fixat un obiectiv ambiţios, iar cu o dietă strictă şi sesiuni scurte de efort cardio a reuşit să-şi transforme corpul, într-un interval de trei luni.

Lupta cu kilogramele în plus e un chin pe care nu puţini o pierd. Poveştile celor care au reuşit pot fi de bun augur pentru cei care au nevoie de inspiraţie în încercarea de a slăbi.

Hunter Hobbs, din Norman, Oklahoma (Statele Unite), e un exemplu de putere şi ambiţie. Timp de 12 săptămâni, el s-a fotografiat în fiecare zi şi a creat un filmuleţ de 55 de secunde care surprinde perfect modul în care el s-a transformat în acest interval dintr-un tip supraponderal într-unul cu un corp perfect sculptat.

Exerciţiile intense şi dieta strictă au dat rezultate. Neavând o abordare ştiinţifică, Hunter a mers pe o metodă personală, alternând greutăţile cu sesiuni scurte de efort cardio a căror intensitate a crescut-o treptat pentru a combate efectele programului său de la slujbă, unde lucrează zilnic la birou de la ora 9.00 până la 17.00, relatează Daily Mail.

Dieta a fost cel mai greu şi cel mai important element, spune Hunter. El s-a obişnuit repede să consume doar pui, cartofi dulci, terci de ovăz, salate, alune de pădure şi shake-uri de proteine.

„Îmi gătesc toate mesele, iau masa la serviciu în fiecare zi şi rareori mănânc în oraş”, a spus el pentru Daily Mail. „Iniţial notam tot ce mâncam, ca să am o idee mai bună despre câte calorii, proteine, carbohidraţi şi grăsimi consumam, apoi m-am obişnuit mâncând aceleaşi lucruri şi ştiam pe de rost ce şi cât înghit”, a explicat el.

„După vreo trei săptămâni am început să văd câteva schimbări şi corpul meu s-a ajustat la dieta şi exerciţiile cu care m-am împăcat tot mai bine în fiecare săptămână. Încă era greu şi m-am străduit din greu în fiecare săptămână, dar faptul că am văzut progresele pe corpul meu m-a făcut să merg mai departe. Mă simt de un milion de ori mai bine acum decât atunci când am început, am mai multă energie, încredere şi motivaţie”, a spus tânărul.

Acum, că provocarea s-a Încheiat, Hunter plănuieşte să revină la un stil de viaţă mai echilibrat, dar să-şi păstreze şi obiceiurile sănătoase pe care le-a urmat în acest experiment.

Aceasta este, probabil, cea mai importantă lecţie pe care el a învăţat-o de-a lungul celor trei luni, fiindcă poţi aluneca uşor în capcana unor diete care îi strivesc pe începători.

Întrucât această transformare a fost extremă şi nu a fost concepută pe termen lung, tânărul e decis să meargă în continuare la sală de cinci ori pe săptămână şi să mănânce sănătos, dar nu va mai fi atât de îngrijorat dacă ia masa în oraş sau bea câteva pahare cu prietenii.

Sursa: eva.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md