16:20:46 23.05.2024
Stiri

VIDEO // Oamenii lui Șor, care au participat la constituirea blocului „Pobeda” la Moscova, au făcut SCANDAL pe AIC. Aceștia au încercat, în mod AGRESIV, să eludeze controlul vamal

Actualitate 23.04.2024 12:22 Vizualizări1436 Autor: ZiarulNational
VIDEO // Oamenii lui Șor, care au participat la constituirea blocului „Pobeda” la Moscova, au făcut SCANDAL pe AIC. Aceștia au încercat, în mod AGRESIV, să eludeze controlul vamal


Participanții la congresul de constituire a blocului „Victorie/ Pobeda” de la Moscova au făcut aseară scandal pe Aeroportul Internațional Chișinău (AIC), la revenirea în R. Moldova. Unii dintre aceștia au încercat, în mod agresiv, să eludeze controlul vamal, comunică Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal.

Potrivit unor imagini postate pe rețelele de socializare, cei reveniți de la Moscova s-au arătat extrem de nemulțumiți că polițiștii de frontieră și vameșii au încercat să-și facă datoria. La un moment dat, o femeie recalcitrantă a încercat să forțeze trecerea frontierei.

De partea cealaltă, polițiștii de frontieră și vameșii au afirmat că nu au făcut altceva decât să-și îndeplinească obligațiunile.

„În legătură cu situația creată, în seara zilei de 22 aprilie 2024, la AIC, precizăm că au fost desfășurate acțiuni în conformitate cu atribuțiile de serviciu. Potrivit procedurilor legale, pasagerilor li s-a solicitat la controlul vamal verificarea bagajelor, moment în care aceștia au manifestat opoziție și au încercat agresiv să eludeze controlul, adresând cuvinte jignitoare și provocatoare în direcția funcționarilor vamali și a polițiștilor de frontieră”, se arată într-un comunicat comun al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și Serviciului Vamal.


Pentru ca lucrurile să nu degenereze, organele abilitate spun că persoanele agresive au fost îndepărtate.

„La fel, rezistența manifestată a determinat perturbări în procesul de trecere a frontierei de stat, generând aglomerație la alte curse sosite în R. Moldova”, se mai arată în comunicatul de presă al autorităților de la frontieră.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md