11:11:30 27.02.2021
 
Stiri

VIDEO // Maia Sandu a VOTAT pentru SCHIMBARE. „Astăzi decidem cum vom păși în următorul DECENIU. Aveți puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au MINȚIT, furat, sărăcit sau alungat de acasă”

Actualitate 15.11.2020 09:57 Vizualizări1207 Autor: Ziarul National
VIDEO // Maia Sandu a VOTAT pentru SCHIMBARE. „Astăzi decidem cum vom păși în următorul DECENIU. Aveți puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au MINȚIT, furat, sărăcit sau alungat de acasă” Andrei Spînu


Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte, Maia Sandu, a votat în această dimineață pentru „un viitor frumos”, care „va începe chiar astăzi”. Politiciana a fost întâmpinată cu aplauze la secția de votare, iar după ce a votat a făcut o scurtă declarație.

„Stimați cetățeni, astăzi este ziua voastră, puterea e în mâinile voastre. Astăzi aveți puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au mințit, v-au furat, v-au sărăcit sau alungat de acasă. Astăzi decidem cum vor trăi oamenii în R. Moldova în următorii patru ani. Astăzi decidem cum o să pășim în următorul deceniu. Dar pentru asta trebuie să ieșim la vot. Atunci când oamenii se unesc, își iau propriul destin în mâini, lucrurile se schimbă. Eu am votat astăzi pentru schimbare, am votat pentru o Moldovă în care toți oamenii se uită cu încredere la ziua de mâine. Am votat pentru o Moldovă de care cu toții să fim mândri”, a spus lidera PAS.

După ce a transmis un mesaj similar și în limba rusă, Maia Sandu s-a adresat și angajaților statului implicați în organizarea scrutinului.

„Dragi colegi, nu vă lăsați folosiți în schemele de fraudare a alegerilor. Cu toții avem dreptul, merităm să avem alegeri libere și corecte, alegeri care ne vor ajuta să intrăm în normalitate. Astfel, nimeni nu o să poată să vă umilească, să vă folosească în scopuri personale și să vă pună sub risc calitatea de angajați la stat. Dragi cetățeni, ieșiți la vot, indiferent dacă sunteți aici acasă sau în diasporă – mergeți neapărat la vot”, a precizat Maia Sandu.

Sursa citată a menționat că au fost raportate deja unele deficiențe în cadrul procesului electoral.

„Au fost semnalate mai multe cazuri când sistemul electronic nu funcționează și apelul meu către CEC e să facă totul ca lucrurile să se întâmple corect. Îi îndemn pe cetățeni, pe observatori să fie vigilenți. Cu toții trebuie să ne îndeplimin sarcinile cu maximă responsabilitate”, a conchis Maia Sandu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

23.02.2021 08:19 Ziarul National APELUL lui Alecu Reniță pentru Maia S...

22.02.2021 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Moscova îi spune Chi...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md