05:32:56 03.06.2020
 
Stiri

VIDEO // Istoria unui CÂȘTIG pierdut și găsit – 77 777 mii lei, darul descoperit de un pensionar chiar de ziua lui. Viața chiar bate filmul!

Advertising 13.05.2020 10:55 Vizualizări913 Autor: Ziarul National
VIDEO // Istoria unui CÂȘTIG pierdut și găsit – 77 777 mii lei, darul descoperit de un pensionar chiar de ziua lui. Viața chiar bate filmul!

Un pensionar din Chișinău a trăit o poveste demnă de Hollywood! Gheorghe Daniliș, în vârstă de 67 de ani, a procurat cinci bilete „Șeptarul de Aur”, ediția a treia, de la un chioșc „Moldpresa” din capitală.

A doua zi, chiar de Sfântul Gheorghe, pensionarul își sărbătorea ziua de naștere. Soția lui, Maria, i-a pregătit o surpriză și i-a spus să sufle în lumânările tortului, punându-și o dorință. Norocosul a mărturisit că visul lui a fost să câștige la Loteria Națională.

Ei bine, zicala „Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea îndeplini” și-a dovedit eficacitatea. Peste câteva ore, soția lui a răzuit cele cinci bilete procurate de soț și a descoperit câștigul impresionant de 77 777 de lei.

Din păcate, însă bucuria familiei Daniliș foarte repede s-a transformat în scârbă. A doua zi, biletul norocos a zburat din geaca lui Gheorghe de la etajul 13, bărbatul uitând că a pus biletul în buzunarul hainei. După trei zile de căutări disperate, pensionarul a găsit totuși biletul la balconul vecinei de la etajul inferior. Norocosul a spus că, în acel moment, avea senzația că a câștigat pentru a doua oară.

Cu banii obținuți, soții Daniliș planifică să plece într-o vacanță la Constanța, să facă reparație în apartament și să repare mașina. De acum încolo, Gheorghe îi îndeamnă pe toți să păstreze toate biletele de loterie ca pe ochii din cap.

Menționăm că orice câștig obținut la Loteria Națională se oferă doar la prezentarea biletului norocos, în lipsa lui, premiul nu poate fi oferit, inclusiv participările la show-ul TV, premiile Clubului VIP sau a campaniilor promoționale organizate de loterie.

Biletul „Șeptarul de Aur”, care i-a adus lui Gheorghe Daniliș un câștig 77 777 de lei îi poate răsplăti pe norocoși cu lingouri de aur pur sau echivalentul lor în bani – 777 777 de lei. Ediția a treia a biletului e dotată cu șase astfel de premii, dar și multe alte câștiguri.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2020 11:37 Ziarul National DOC // După ce s-au „odihnit” în peri...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md