15:52:50 23.05.2024
Stiri

FOTO // „Cutiuța Muzicală”, proiectul muzical de excepție realizat cu suportul financiar al DRRM, s-a desfășurat în fața a peste 2 500 de copii din Leova, Rezina, Ungheni și Cimișlia

Actualitate 20.04.2024 20:03 Vizualizări1045 Autor: ZiarulNational
FOTO // „Cutiuța Muzicală”, proiectul muzical de excepție realizat cu suportul financiar al DRRM, s-a desfășurat în fața a peste 2 500 de copii din Leova, Rezina, Ungheni și Cimișlia


Îndrăgiții actori ai Teatrului Muzical Ambasadorii din București au fost readuși în R. Moldova de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României.

„Cutiuța Muzicală”, proiectul muzical de excepție dedicat copiilor, și-a extins orizonturile în R. Moldova cu un spectacol captivant, „Aventurile Pălăriei Fermecate”. Acest turneu muzical, la care publicul a avut acces gratuit, a avut loc între 17 și 20 aprilie 2024, în patru localități din R. Moldova: Leova, Rezina, Ungheni și Cimișlia.

Realizat cu suportul financiar al DRRM, turneul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate” a adus în prim-plan o experiență unică pentru publicul tânăr. Piesa de teatru muzical, produsă de Teatrul Muzical Ambasadorii, i-a încântat pe cei mici cu personaje îndrăgite precum Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul și Șoricica.

Turneul s-a desfășurat în fața a peste 2 500 de copii, părinți, oficialități locale și a secretarului de stat al DRRM, Adrian Dupu, în următoarele locații: Palatul de Cultură „Petru și Ion Aldea-Teodorovici” din Leova, Palatul Raional de Cultură ,,Nicolae Lupov” din Rezina, Palatul de Cultură al municipiului Ungheni, Casa de Cultură din Cimișlia.

„Cutiuța Muzicală” a devenit un fenomen cultural, cu peste 1 500 000 de copii vândute, 10 albume și sute de cântece, având la bază voci celebre din România – precum Mădălina Manole, Horia Brenciu, Loredana, Anca Țurcașiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Daniela Nane, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin – și câștigând nenumărate premii pentru valoarea și impactul său asupra publicului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md