01:57:34 08.12.2023
Stiri

VIDEO // „A doua cea mai puternică armată a lumii”, o nouă acțiune de cascadorii râsului. Rușii și-au lovit dintr-un elicopter propriul transportor blindat, dar au prezentat atacul ca o victorie împotriva Ucrainei

Actualitate 21.11.2023 17:25 Vizualizări717 Autor: Vitalie Hadei
VIDEO // „A doua cea mai puternică armată a lumii”, o nouă acțiune de cascadorii râsului. Rușii și-au lovit dintr-un elicopter propriul transportor blindat, dar au prezentat atacul ca o victorie împotriva Ucrainei


Soldații armatei ruse au deschis focul dintr-un elicopterul Mi-28NM, care a confundat ținta și a distrus un transportor blindat MT-LB, modificat în regiunea Donețk.

Rușii au publicat cu mândrie imaginile pe internet, încercând să la prezinte drept distrugerea echipamentului ucrainean, dar adevărul incomod a devenit rapid cunoscut.

Echipamentul a fost abandonat de armata rusă în timpul atacului de lângă Novomikhailovka de la începutul luna octombrie. Transportoarele din fața MT-LB, ce se văd în videoclip, a fost dezactivate în timpul încercări ofensive nereușite a Forțelor Armate Ruse.

Vehiculele din videoclip corespund celor văzute anterior, iar cele două rânduri de copaci plantați unul lângă altul corespund geolocalizării.

Pe rețelele de socializare, unii comentatori spun că armata rusă a lovit în mod deliberat ținta, pretinzând-o drept ucraineană, deoarece pentru fiecare echipament distrus ocupanții primesc un bonus în numerar de la Ministerul rus al Apărării.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md