06:14:58 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Cazul primarului de la Boldurești, care a tamponat mortal un copil și a fugit de la fața locului: Poliția a reținut și un medic stomatolog, care l-a ajutat pe primar să schimbe numărul de înmatriculare la mașina cu care a fost ucis băiatul

Actualitate 21.02.2024 12:40 Vizualizări1761 Autor: Ziarul National
VIDEO // Cazul primarului de la Boldurești, care a tamponat mortal un copil și a fugit de la fața locului: Poliția a reținut și un medic stomatolog, care l-a ajutat pe primar să schimbe numărul de înmatriculare la mașina cu care a fost ucis băiatul Captură video


După reținerea lui Nicanor Ciochină, primarul de Boldurești, raionul Nisporeni, învinuit de accidentarea mortală a unui copil de 14 ani și părăsirea locului accidentului, oamenii legii i-au pus cătușe și unui medic stomatolog.

Poliția susține că acesta i-a fost complice șoferului care a provocat acum două zile accidentul, ajutându-l să păcălească oamenii legii.

Mai exact, medicul l-a ajutat pe primar să găsească o mașină identică cu cea implicată în accident - o „Dacia Duster” de culoare albă. Tot el a participat la montarea plăcuței cu numărul de înmatriculare pe altă mașină, pentru a induce în eroare oamenii legii.

De altfel, momentul schimbării plăcuțelor de înmatriculare de la mașina de serviciu a primarului a fost surprins de camerele de supraveghere.

Medicul stomatolog urmează să fie reținut pentru 72 de ore, informează Inspectoratul General al Poliției.

CITIȚI și VIDEO // Poliția l-a găsit pe șoferul care l-a UCIS pe băiatul de 14 ani și a fugit de la fața locului: S-a dovedit a fi primarul de Boldurești, care a încercat să păcălească oamenii legii

Menționăm că, prin ordonanța procurorului general interimar, Ion Munteanu, dosarul penal pe numele primarului de Boldurești a fost transmis în gestiunea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

„Acum, procurorii cercetează probele pentru determinarea necesității solicitării aplicării arestului preventiv în privința bănuitului”, anunță PCCOCS.

Amintim că, după ce a lovit mortal, în seara zilei de 19 februarie, un copil de 14 ani în Boldurești și a fugit de la fața locului, primarul a înscenat un alt accident cu aceeași mașină de serviciu deja deteriorată, cu scopul să inducă în eroare oamenii legii. Cel de-al doilea accident a avut loc în suburbia Codru a municipiului Chișinău.

Primarul, care este la al doilea mandat, iar anterior a fost șeful Inspectoratului de Poliție Nisporeni, nu a mers în ultimele zile nici acasă și nici la serviciu, fiind prins în dimineața zilei de miercuri de către oamenii legii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md