21:08:44 02.04.2020
 
Stiri

VIDEO // Candidatul PD la funcția de primar general promite să DEPOLITIZEZE instituția: „Mulți concurenți vin cu programe într-adevăr bune, dar au avut ocazia să le realizeze până acum. Noi nu am participat la conducerea Chișinăului”

Partide/Comunicate 25.09.2019 14:13 Vizualizări792 Autor: Ziarul National
VIDEO // Candidatul PD la funcția de primar general promite să DEPOLITIZEZE instituția: „Mulți concurenți vin cu programe într-adevăr bune, dar au avut ocazia să le realizeze până acum. Noi nu am participat la conducerea Chișinăului” captură


Candidatul PD la funcția de primar general, Vlad Cebotari, promite să depolitizeze Primăria municipiului Chișinău și astfel să se pună capăt „dezmățului” provocat de cei care s-au perindat până acum în fruntea instituției. Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul evenimentului de lansare în campania electorală.

„Am învățat să conduc echipe. În acești ani nu am urmărit altceva decât să servesc țara și oamenii. Nimic nu a fost ușor. Până acum noi nu am participat la conducerea Chișinăului. Vom veni cu un șir de propuneri. Mulți concurenți vin cu programe într-adevăr bune, dar au avut ocazia să le realizeze până acum. Vom avea o Primărie depolitizată. PD a demonstrat prin fapte că poate. Vom face fapte bune și pentru Chișinău. Noi nu putem lăsa Primăria pe mâna unor aventurieri politici. Chișinăul și locuitorii capitalei au nevoie de oameni care știu cum și pot să schimbe lucrurile în bine, pot organiza și administra procesul complex de scoatere a orașului din dezmățul în care a ajuns, datorită politicienilor care s-au perindat la conducerea capitalei”, a declarat Cebotari.

Alături de Cebotari au fost mai mulți membri ai echipei PD, inclusiv liderul formațiunii, Pavel Filip.

Potrivit lui Filip, candidatul Cebotari va reuşi să rezolve problemele oraşului, inclusiv lipsa locurilor de parcare, traficul infernal în orele de vârf, dar şi criza mirosului neplăcut.

„Este simbolic că ne aflăm astăzi aici, unde practic a început construcţia oraşului. Chişinăul are nevoie astăzi de un nou început, de un restrat, o altfel de viziune, o altfel de abordare. PD are fapte. Programe bune au toţi, doar că o singură echipă a demonstrat până acum că poate realiza programe. Este vorba despre echipa PD. Acum capitala este într-o situaţie de criză şi are nevoie de această echipă. Noi am demonstrat când capitala era în criză, în urma ninsorile din 2017. Am intervenit şi am rezolvat problema. O altă criză pe care am rezolvat-o ţine de gestionarea deşeurilor în municipiu. Acum, locuitorii capitalei sunt într-o criză şi îşi pun în pericol sănătatea, fiind supuşi unei poluări peste limitele admise. Aşa miroase că unii nu ştiu cum să gestioneze situaţiile de criză. Chişinăul are nevoie de oameni care ştiu cum să acţioneze, iar echipa PD are astfel de oameni, o echipă care nu vine cu vorbe, ci cu fapte”, a declarat Pavel Filip.

Menționăm că, după plecarea lui Dorin Chirtoacă din fruntea capitalei, care a acuzat guvernarea democrată de fabricarea dosarelor pe numele său, în spațiul public au fost lansate acuzații potrivit cărora primarii interimari numiți ulterior în funcție ar fi fost susținuți de Partidul Democrat.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md