07:36:44 04.06.2020
 
Stiri

VIDEO // Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar general, Ion Diacov, spune că a identificat de ce miroase urât în Chișinău: „S-a cheltuit aproape 1 miliard de lei, dar avem un oraș care PUTE tare”

Partide/Comunicate 20.09.2019 13:21 Vizualizări851 Autor: Ziarul National
VIDEO // Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar general, Ion Diacov, spune că a identificat de ce miroase urât în Chișinău: „S-a cheltuit aproape 1 miliard de lei, dar avem un oraș care PUTE tare” Captură


Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar general al capitalei, Ion Diacov, care a fost la Stația de epurare, spune că știe de ce în municipiul Chișinău miroase foarte urât, deși anterior s-a vorbit despre investiții foarte mari pentru achiziționarea unor stații de degazare. Acesta a dat vina pe fosta administrație a capitalei, în frunte cu Dorin Chirtoacă.

„Pute în tot orașul, pentru că Dorin Chirtoacă și liberalii de la Primărie, în goană după dividende electorale, au cheltuit aproape 1 miliard de lei, contractați de Primăria Chișinău de la BERD pentru cumpărarea unor centrifugi, care au fost puse în funcțiune în grabă. Aceste centrifugi scot doar apa din nămol, nu și mirosul. Fostele autorități liberale s-au gândit că vor reuși să repare și să pornească stațiile de degazare, care scot mirosul, dar, în criză de timp, pentru că erau în prag de campanie electorală, au dat în exploatare centrifugile și după asta și-au dat seama că nu pot repara stațiile de degazare”, a scris acesta pe Facebook.

Potrivit lui Ion Diacov, astăzi avem niște centrifugi care lucrează prost: „Niște stații de degazare care nu au lucrat niciodată, un oraș în care pute tare. Probabil, Chișinăul încă plătește creditul luat de la BERD”.

„Primarul și Consiliul Municipal de atunci, Ministerul Mediului și conducerea din acei ani a SA „Apă Canal”, adică peste tot unde erau PL-iști la conducere, se fac vinovați de această situație. Acolo unde legea nu este respectată și unde în față este pus interesul de partid și nu al cetățeanului, „se nasc” astfel de proiecte care au scopul aici și acum să ridice ratingul politic al unor candidați, iar pe urmă, vorba lui Ludovic al XV-lea, să vină măcar și potopul”, a conchis acesta.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2020 11:37 Ziarul National DOC // După ce s-au „odihnit” în peri...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md