05:02:12 11.04.2021
 
Stiri

FOTO // Urări de bine și mii de flori au fost împărțite femeilor din orașul și raionul Orhei, precum și în alte localități din țară, de către echipa lui Ilan Șor

Actualitate 08.03.2021 15:50 Vizualizări1046 Autor: Ziarul National
FOTO // Urări de bine și mii de flori au fost împărțite femeilor din orașul și raionul Orhei, precum și în alte localități din țară, de către echipa lui Ilan Șor


Oficiali ai municipiului și raionului Orhei, dar și membri ai Partidului „ȘOR” au felicitat femeile din oraș și din localitățile raionului cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu, consilieri municipali, președintele raionului, Dinu Țurcanu, și consilieri raionali, precum și primari din alte localități au surprins doamnele și domnișoarelor pe străzile orașului și raionului Orhei cu zâmbete, voie bună și flori. De 8 Martie, mii de lalele au fost dăruite reprezentantelor sexului frumos și au fost rostite mesaje de felicitare pentru toate femeile, se arată înyr-un comunicat de presă al formatiunii.

„Sunteți sensul existenței pentru bărbați și cele de la care începe viața, precum primăvara se renaște natura. Iubitele noastre mame, soții, surori, fiice, bunicuțe - să aveți mereu zâmbetul pe buze și primăvara în suflet”, s-a adresat primarul Pavel Verejanu locuitoarelor municipiului Orhei.

„Să dea Dumnezeu ca dragostea pe care azi o simțiți să vă însoțească pe tot parcursul vieții! Sunt convins că este loc și de mai bine, deoarece dragostea nu are limite! La bine și la greu! La bucurie și la durere! Numai împreună!”, este mesajul pe care l-a adresat femeilor președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

Cu un mesaj de felicitare s-a adresat pe Facebook și Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”, primar de onoare al municipiului Orhei. „Minunatele noastre femei! Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru noi. Voi sunteți puterea noastră. Iubiți și fiți iubite”, a scris Ilan Șor.

Flori și mesaje de felicitare din partea echipei lui Ilan Șor au ajuns în toată țara.

Și în anii precedenți, echipa lui Ilan Șor a felicitat femeile din țară cu ocazia zilei de 8 Martie și le-au dăruit mii de lalele.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

02.04.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fake după fake

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md