23:34:40 22.05.2024
Stiri

Un tânăr din R. Moldova a decedat în Carolina de Sud, SUA, în timpul unei altercații la o benzinărie: MAE anunță că pregătește actele pentru a repatria corpul neînsuflețit

Actualitate 15.04.2024 16:41 Vizualizări1423 Autor: Ziarul National
Un tânăr din R. Moldova a decedat în Carolina de Sud, SUA, în timpul unei altercații la o benzinărie: MAE anunță că pregătește actele pentru a repatria corpul neînsuflețit


Un tânăr în vârstă de 28 de ani a decedat, pe 7 aprilie curent, în statul american Carolina de Sud, în timpul unei altercații la o benzinărie. Poliția locală a informat că a intervenit „într-un conflict violent dintr-un patron și un angajat”.

Ambasada Republicii Moldova la Washington DC a confirmat astăzi decesul lui Ștefan Sprâncean.

„Adresăm sincere și profunde condoleanțe familiei îndoliate, rudelor și prietenilor. Ambasada Republicii Moldova la Washington DC este în contact permanent cu autoritățile americane, fiind disponibilă să întreprindă toate acțiunile consulare ce se impun. La moment urmează să fie eliberat pașaportul mortuar pentru repatrierea corpului neînsuflețit”, arată un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe.

Familia victimei susține că Ștefan și fratele său au plecat încă din adolescență în SUA, în căutarea unei vieți mai bune.

„În ziua fatidică de 7 aprilie 2024, Ștefan se afla la o benzinărie și ni s-a spus că se certa cu un angajat, iar polițiștii au intrat și l-au luat pe Stefan, ceea ce l-a făcut să sufere un infarct”, se arată într-un mesaj al familiei care a solicitat ajutor pentru a putea repatria corpul neînsuflețit al tânărului și a-l înmormânta acasă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md