17:53:57 21.08.2019
 
Stiri

Un fost președinte al Parlamentului contribuie la deschiderea a încă 1 000 de locuri de MUNCĂ în R. Moldova

Economie 22.04.2019 15:21 Vizualizări1452 Autor: Ziarul National
Un fost președinte al Parlamentului contribuie la deschiderea a încă 1 000 de locuri de MUNCĂ în R. Moldova

Fabrica de cablaje auto din Orhei, SE Bordnetze SRL, condusă de fostul președinte al Parlamentului, Igor Corman, va mai deschide alte circa 1 000 de locuri de muncă bine plătite. Actualmente, peste 2 700 de persoane lucrează la fabrica respectivă, iar în câteva luni numărul angajaților va ajunge la 3 700.

Igor Corman a declarat că startul noului val de angajări a fost dat la 14 aprilie, când la întreprindere a fost organizată Ziua Uşilor Deschise.

„În această zi, fabrica de cablaje auto din Orhei a fost vizitată de 357 persoane din raioanele Orhei, Șoldănești, Rezina, Telenești, Șoldănești, dar şi din orașul Râbnița. De asemenea, la eveniment au fost prezenți studenți de la Universitatea Tehnică a Moldovei, facultatea Inginerie Mecanică și facultatea Energetică. La fabrică, vizitatorii au putut face cunoştinţă cu condiţiile de muncă, le-a fost oferită informaţia necesară despre companie, au discutat cu angajaţii, au mers în halele de producere şi au beneficiat de un prânz gratuit”, a declarat Corman într-un interviu pentru Tribuna.md.

Fostul președinte al Parlamentului a subliniat că angajaţii fabricii beneficiază de transport gratuit până la locul de muncă şi de la locul de muncă până în localitatea de domiciliu, de hrană, de asistenţă medicală, de deplasări de serviciu peste hotare, dar şi de diverse activităţi cu scop recreativ şi de consolidare a echipei.

Igor Corman a mai spus că, pe lângă faptul că oamenilor le sunt oferite condiţii bune de muncă şi o remunerare decentă, li se asigură şi creşterea periodică a salariilor.

„Este important că oferim oamenilor un loc de muncă în R. Moldova şi că aceştia nu mai sunt nevoiţi să plece la munci peste hotare, dar rămân acasă, împreună cu familiile lor, şi contribuie la dezvoltarea localităţilor de baştină”, a mai spus Corman.

Igor Corman, spicher al Legislativul în perioada 30 mai 2013 - 29 decembrie 2014, și-a depus mandatul de deputat la 15 octombrie 2015. Acesta a declarat atunci că a luat decizia de a pleca din Parlament cu câteva luni în urmă și a motivat că se implică într-un mare proiect investițional străin în R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.08.2019 09:07 Ziarul National După „Alianța Kozak” vine „Planul Koz...

16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md