22:45:58 12.04.2021
 
Stiri

Un fost ALIAT al lui Dodon îl îndeamnă pe liderul socialiștilor să PLECE din politică. „El este principalul IMPEDIMENT în deblocarea crizei politice. Știe că PSRM nu poate lua mai mult de 25 de mandate și vrea alegerile în 2023”

Actualitate 01.03.2021 15:19 Vizualizări4656 Autor: Ziarul National
Un fost ALIAT al lui Dodon îl îndeamnă pe liderul socialiștilor să PLECE din politică. „El este principalul IMPEDIMENT în deblocarea crizei politice. Știe că PSRM nu poate lua mai mult de 25 de mandate și vrea alegerile în 2023” Telegram


Liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, reprezintă principalul impediment în deblocarea crizei politice în care s-a pomenit R. Moldova, iar cea mai bună soluție ar fi ca acesta să părăsească politica moldovenească. De această părere este fostul candidat la alegerile prezidențiale din 2016, Dumitru Ciubașenco.

„Dodon putea cu adevărat să facă ceva bun pentru R. Moldova – să părăsească politica moldovenească. Totuși, Dodon se agață de orice pentru a rămâne în politica moldovenească. Dodon nu este nici măcar un simplu deputat, dar pretinde ca să fie ascultat de toți. El vrea să fie „băgat în seamă”. Dar Dodon, care a fost un președinte foarte prost, nu ar trebui să aibă asemenea așteptări”, menționează Ciubașenco, cel care în turul II al alegerilor prezidențiale din 2016 și-a îndemnat susținătorii să voteze pentru Igor Dodon.

Citește și: Dodon ar avea o AVERE de peste 50 de MILIOANE de euro: „Faptul că Dodon se comportă atât de sfidător și de IMORAL, în contextul vacanței de pe insulele Kurile, confirmă că el nu mai are așteptări de la politica moldovenească. Scopul lui... ”

Acesta i-a amintit lui Dodon că, în decembrie 2020, „super-premierul” Ion Chicu și-a dat demisia pentru a deschide calea către alegerile parlamentare anticipate.

„Dodon insistă acum pe un guvern condus de Mariana Durleșteanu, „deoarece e nevoie de un executiv care să rezolve problemele cetățenilor”. Dar de ce un guvern cu Mariana Durleșteanu în frunte ar fi mai bun decât Guvernul Chicu, despre care Dodon spunea că e cel mai bun prim-ministru din istoria R. Moldova? Cu nimic. Atunci de ce a fost nevoie de demisia super-premierului Chicu, pentru ca la ora actuală să insiști pentru Durleșteanu? Sunt aceleași ouă ale bunicii de la Etulia, doar că din profil. Această schimbare de macaz poate fi explicată logic: la alegerile parlamentare anticipate, formațiunea lui Dodon va avea un rezultat mai prost – în jur de 25 de mandate de deputat. Din acest motiv el nu vrea dizolvarea Parlamentului și încearcă să-l păstreze până în 2023”, consideră Ciubașenco.

În același context, sursa citată a mai adăugat că Dodon recurge la metode primitive pentru a se menține la putere și de a evita alegerile anticipate. „Iarăși cheamă la dialog, consultații etc. Dodon s-a transformat în principalul impediment în deblocarea crizei politice. Dacă acest fost președinte își face griji pentru R. Moldova, atunci ar face bine să părăsească politica moldovenească. Să înceteze să mai blocheze ieșirea din această criză politică. Unica șansă de a ieși din criză sunt alegerile parlamentare anticipate. Uite acesta ar fi un gest patriotic din partea lui Dodon”, a conchis Ciubașenco.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Dondown, gest patriotic ? 01.03.2021 17:23

Cum să plece din ”politică” ? Patria lui e PaRasha, el are misiune să facă cât mai rău !

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2021 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Cehov

09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md