03:44:53 29.05.2020
 
Stiri

Un deputat le cere CCA-ului și Guvernului să urgenteze procesul de acordare a frecvenței naționale pentru TVR: „TVR pe întreg teritoriul Republicii Moldova!”

Social 19.09.2019 12:18 Vizualizări1350 Autor: Ziarul National
Un deputat le cere CCA-ului și Guvernului să urgenteze procesul de acordare a frecvenței naționale pentru TVR: „TVR pe întreg teritoriul Republicii Moldova!”


Deputatul Blocului „ACUM”, Iurie Reniță, le solicită Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA) și Guvernului să urgenteze procesul de acordare a frecvenței naționale pentru Societatea Român de Televiziune, după ce „Canal 2” a renunțat la aceasta în favoarea „TVR Moldova”.

„TVR pe întreg teritoriul Republicii Moldova! Ca persoană care a participat nemijlocit, în perioada 2010 – 2013, la revenirea TVR-ului la noi acasă, în Republica Moldova, solicit Consiliului Audiovizualului și Guvernului să urgenteze procesul de reparare a ilegalității și nedreptății comise în perioada regimului Voronin vis-à-vis de sutele de mii de admiratori ai TVR-ului. TVR trebuie să aibă acoperire națională așa cum a fost până în 2007. Bine ai revenit în toate casele noastre, TVR!”, a scris deputatul pe Facebook.

Și Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, și-a exprimat speranța că „autorităților responsabile și competente din R. Moldova” vor lua această decizie pentru „a reveni la normalitate și a repara o nedreptate”: „TVR Moldova trebuie să ajungă în casele tuturor cetățenilor R. Moldova, prin alocarea licenței analogice cu acoperire națională eliberată de Canal 2. Reținem că avem de partea noastră și un dosar închis printr-o înțelegere amiabilă la CEDO”.

Menționăm că Societatea Română de Televiziune a anunțat că a făcut o solicitare la Consiliul Coordonator al Audiovizualului cu toate demersurile legale pentru a recăpăta frecvenţa naţională de care a fost lipsită în anul 2007.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

22.05.2020 15:28 Ziarul National Victor Chirilă, directorul APE: R. Mo...

22.05.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Numai protejându-l p...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md