Un adevărat TRATAMENT al gripei. Ce alte BENEFICII uimitoare are acest aliment
Ceapa roşie are un gust dulceag, iar în comparație cu ceapa albă conţine de două ori mai mulţi antioxidanţi.
Cel mai important este că ceapa roşie conţine virusul antigripal și are în compoziţie toate vitaminele din grupa B, vitamina C, dar şi o serie de minerale importante pentru organism, precum fosfor, natriu, calciu, magneziu, zinc, fier şi crom.
Ceapa roşie diminuează atacul de panică, detoxifică organismul şi este ideală în curele de slăbire.
Această legumă conţine sulfide, iar compuşii de sulf au proprietatea de a fluidifica sângele, de a reduce nivelul de colesterol rău şi de trigliceride.
Consumată aproape zilnic, ceapa roşie previne cancerul colorectal, oral, ovarian, de laringe şi de esofag, scrie aflacum.ro.
În ciuda acestor proprietăţi şi beneficii, ceapa albă rămâne mai populară în rândul consumatorilor.
Pentru a profita din plin de beneficiile ei, ceapa roşie trebuie consumată crudă, deoarece prin gătire la temperaturi înalte, ea îşi pierde din proprietăţi.
Ceapă roşie nu se ţine la frigider, în pungi, ci mai degrabă într-o cămară uscată, la temperaturi joase, ca să nu se deterioreze repede.
Un avion de transport STRATEGIC al Armatei SUA a adus în R. Moldova echipamente medicale și de apărare. Militarii sosiți vor implementa, alături de omologii moldoveni, tactici pentru asigurarea protecției cetățenilor în cazul situațiilor de urgență
VIDEO, FOTO // Secția Chirurgie Nou-Născuți de la IMC, renovată cu suportul A.S.I.C.S., a fost inaugurată: ,,Împreună putem face schimbarea"
Patru candidaţi la funcția de judecător al CSJ, respinşi de Comisia vetting