06:43:09 29.07.2021
 
Stiri

Viceprimarul Chironda îl numește MINCINOS pe Ion Ceban: „Este clar deja că PRIMARUL este personal interesat în demolarea hotelului „Național” și acoperă o ilegalitate promovată de cei care au influență asupra sa”

Actualitate 22.06.2021 11:53 Vizualizări2040 Autor: Ziarul National
Viceprimarul Chironda îl numește MINCINOS pe Ion Ceban: „Este clar deja că PRIMARUL este personal interesat în demolarea hotelului „Național” și acoperă o ilegalitate promovată de cei care au influență asupra sa”


Viceprimarul capitalei, Victor Chironda, susține că superiorul său, primarul general Ion Ceban, este un „mincinos” și este personal interesat în demolarea hotelului „Național”. Această reacție vine după ce Ion Ceban i-a cerut astăzi lui Chironda, în cadrul unei conferințe de presă, să-și dea demisia, în caz contrar va iniția procedura de eliberare din funcție.

„Primarul Ion Ceban mi-a dedicat astăzi tocmai o oră într-o conferință de presă. Ar fi fost bine dacă îmi acorda săptămânal măcar câte o oră pentru a discuta problemele din activitatea Primăriei. În toată această oră, el a făcut ceea ce poate face cel mai bine: a spus minciuni. Voi veni cu clarificări pe fiecare dintre punctele expuse de domnia sa, nu am ce ascunde”, a reacționat acesta într-o postare pe Facebook.

Citește și: Primarul Ceban, ATAC la subalternul său Chironda: Îl acuză de „implicare ZERO” în rezolvarea problemelor chișinăuenilor. „El a uitat că nu cetățenii l-au ales, ci eu l-am numit în funcție”

În același context, Chironda afirmă că Ceban este personal interesat în demolarea hotelului „Național”, deoarece astfel ar îndeplini o solicitare a celor care au influență asupra sa.

„Un singur lucru e clar din această ieșire. Domnul primar insistă să schimbe accentul problemei: de la ilegalitățile făcute de arhitectul-șef Svetlana Dogotaru și colegii săi în procesul de autorizare a demolării hotelului „Național” pe mine și demisia mea. Este clar deja că Ion Ceban este personal interesat în demolarea acestei clădiri și acoperă cu prețul proprii imagini o ilegalitate promovată intens de cei care au influență asupra sa”, a precizat sursa citată.

CITIȚI și Viceprimarul capitalei Chironda, DECONSPIRAT de un consilier municipal. „A simțit că va fi plecat din funcție și a devenit GURALIV. Socialiștii l-au folosit dublu, iar acum îi arată ieșirea din Primăria Chișinău”

Chironda este curios cine va semna în continuare acte „ilegale”.

„De asemenea, prin retragerea atribuțiilor mele de la semnare a actelor permisive, primarul confirmă că eu sunt incomod anume din acest motiv - mă opun intereselor lui și ale „colegilor” săi în domeniul construcțiilor din oraș. Este interesant să vedem cine va semna în continuare actele permisive. Probabil tot același coleg cuminte și ascultător, care reușește și la șantiere, și la semnat de autorizații în lipsa mea”, a conchis Victor Chironda, cu referire la viceprimarul Ilie Ceban.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.07.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Jocul cifrelor și al...

23.07.2021 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica României în...

20.07.2021 15:37 Ziarul National George Damian // Adio, Basarabia! Ren...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că trebuie să fie viitorul prim-ministru al R. Moldova, după victoria PAS din alegerile parlamentare anticipate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md