23:25:35 22.05.2024
Stiri

Tânăra din Orhei, DISPĂRUTĂ acum cinci zile în condiții misterioase, este căutată de SUTE de polițiști și voluntari. Poliția a identificat mașina în care ar fi urcat aceasta, dar șoferul REFUZĂ să ofere detalii

Actualitate 17.04.2024 13:22 Vizualizări1592 Autor: ZiarulNational
Tânăra din Orhei, DISPĂRUTĂ acum cinci zile în condiții misterioase, este căutată de SUTE de polițiști și voluntari. Poliția a identificat mașina în care ar fi urcat aceasta, dar șoferul REFUZĂ să ofere detalii


Organele de drept au reținut un bărbat de 45 de ani, care acum cinci zile ar fi luat în calitate de pasageră, în mașina sa, tânăra de 19 ani din Orhei, dată dispărută de către rude.

Polițiștii implicați în căutarea fetei, însărcinată în luna a șasea, au analizat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere și au identificat mașina în care ar fi urcat aceasta în seara zilei de 12 aprilie curent, în jurul orei 21.00. La volanul automobilului se afla un bărbat de 45 de ani, care a fost reținut pentru 72 de ore.

Acesta refuză să colaboreze cu anchetatorii.

În prezent, polițiștii au în vedere mai multe piste care ar contribui la localizarea fetei. Sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, dar și voluntari sunt implicați în căutarea tinerei dispărute.

Aceasta este căutată în toate fâșiile forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătorii auto, stâne și alte locații.

Oamenii legii au ridicat zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere care au fost deja analizate, dar încă nu a fost fixat momentul în care le-ar fi clare toate circumstanțele.

Amintim că tânără de 19 ani a fost văzută pentru ultima oară pe 12 aprilie. Aceasta a urcat într-un automobil pe strada 31 august din Orhei la ora 21:00 și a plecat într-o direcție necunoscută.

Iubitul fetei, care este studentă la Colegiul pedagogic din Orhei, a povestit presei că urmau să se căsătorească după Paște. În seara dispariției, ea se întorcea la cămin, după ce a făcut ore particulare la domiciliu cu un copil din Orhei. Ultimul mesaj trimis iubitului ei era că a urcat într-o mașină, după care nu a mai răspuns la telefon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md