02:21:38 09.05.2021
 
Stiri

Spicherul socialist pus la zid: „Modul în care PSRM și gruparea criminală Șor se țin de putere este strigător la cer. Zinaida Greceanîi încearcă să manipuleze opinia publică și să pună PRESIUNE pe judecătorii CC”

Actualitate 13.04.2021 12:48 Vizualizări13393 Autor: Ziarul National
Spicherul socialist pus la zid: „Modul în care PSRM și gruparea criminală Șor se țin de putere este strigător la cer. Zinaida Greceanîi încearcă să manipuleze opinia publică și să pună PRESIUNE pe judecătorii CC”


Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, este acuzată că a interpretat tendențios scrisoarea secretarului general al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić, în ceea ce privește răspunsul primit cu referire la dizolvarea Legislativului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate în R. Moldova.

Potrivit vicepreședintelui Parlamentului, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Mihai Popșoi, spicherul Greceanîi ar încerca să manipuleze opinia publică și ar încerca să pună presiune pe judecătorii Curții Constituționale prin titlul de pe site-ul Parlamentului: „Consiliul Europei a confirmat poziția sa anterioară – Parlamentul nu poate fi dizolvat, dacă exista majoritate parlamentară”.

Citește și: DOC // Greceanîi a primit RĂSPUNS la scrisoarea adresată secretarului general al Consiliul Europei, prin care argumenta că NU ar exista circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului

„Modul în care PSRM și gruparea criminală Șor se țin de putere este strigător la cer. Zinaida Greceanii încearcă să manipuleze opinia publică și să pună presiune pe judecătorii Curții Constituționale. Dna Greceanii a emis un comunicat tendențios prin care interpretează răspunsul secretarului general al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić.

Asta în timp ce toate prevederile constituționale privind dizolvarea Parlamentului au fost îndeplinite - trei luni au trecut și două tentative de numire a guvernului au eșuat. Atât litera cât și spiritul Constituției, inclusiv jurisprudența Curții Constituționale au fost respectate, așa cum s-au expus practic toți constituționaliștii din R. Moldova și așa cum îndeamnă dna Burić și alți parteneri ai țării noastre”, a menționat Popșoi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2021 09:35 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unire pe stânga, ego...

04.05.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // De la presa liberă l...

30.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Covidul politic

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că instituțiile de învățământ din R. Moldova trebuie să revină totalmente la prezența fizică la ore a elevilor după vacanța de Paște?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md