15:57:24 23.05.2024
Stiri

Maia Sandu, ÎNTREVEDERE cu reprezentanții partidelor proeuropene. „Proiectul de integrare europeană nu este al unui sau al mai multor partide, ci al tuturor cetățenilor care vor să trăiască în pace, siguranță și bunăstare”

Actualitate 17.04.2024 16:05 Vizualizări1411 Autor: Ziarul National
Maia Sandu, ÎNTREVEDERE cu reprezentanții partidelor proeuropene. „Proiectul de integrare europeană nu este al unui sau al mai multor partide, ci al tuturor cetățenilor care vor să trăiască în pace, siguranță și bunăstare”


Președinta Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanții Platformei „Demnitate și Adevăr” (PDA), Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB), Partidului Schimbării (PS) și Ligii Orașelor și Comunelor (LOC), care au format blocul politic „Împreună”. Discuțiile au vizat aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană.

Potrivit șefului Cabinetului președintelui R. Moldova, Adrian Băluțel, președinta Sandu a subliniat importanța consolidării tuturor partidelor proeuropene pentru susținerea și promovarea aderării R. Moldova la Uniunea Europeană.

Șefa statului a menționat, în cadrul discuțiilor, că „proiectul de integrare europeană nu este al unui sau al mai multor partide, ci al tuturor cetățenilor care vor să trăiască în pace, libertate, siguranță și bunăstare”.

Curtea Constituțională a avizat ieri pozitiv proiectul de lege pentru modificarea Constituției, care prevede organizarea referendumului privind aderarea R. Moldova la UE și introducerea acestui deziderat în Constituție. Referendumul ar urma să aibă loc pe 20 octombrie curent, în aceeași zi cu alegerile prezidențiale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md