19:38:07 16.01.2018
Stiri

Igor Dodon este REDUS LA TĂCERE de Vlad Plahotniuc. PD anunță că va fi MODIFICATĂ Constituția, iar șeful statului va fi OBLIGAT să se conformeze

Politică 12.09.2017 12:05 Vizualizări5301 Autor: Ziarul National
Igor Dodon este REDUS LA TĂCERE de Vlad Plahotniuc. PD anunță că va fi MODIFICATĂ Constituția, iar șeful statului va fi OBLIGAT să se conformeze

Partidul Democrat (PD) intenționează să modifice Constituția, astfel încât să fie stipulat că orientarea strategică a R. Moldova este spre spațiul valoric european. Un anunț în acest sens a fost făcut astăzi de liderul PD, Vlad Plahotniuc, după o ședință la partid.

„Am discutat astăzi la ședința de la PD despre posibilitatea modificării Constituției. Este un proiect care se discută de mai multe luni în interiorul PD. Această inițiativă pornește chiar de la o hotărâre a Curții Constituționale din 2014. Prin acea hotărâre, Curtea constată că orientarea spre spațiul valoric european este un element definitoriu al identității constituționale a R. Moldova. Ținând cont de această decizie, noi am hotărât să inițiem modificarea Constituției prin introducerea unei referințe care spune clar că orientarea strategică a R. Moldova este integrarea europeană”, a precizat Plahotniuc.

Sursa citată a explicat de ce e necesar de făcut această modificare, care urmează să fie obligatorie, inclusiv pentru șeful statului Igor Dodon, care vrea să ducă R. Moldova în Uniunea Euroasiatică.


„Facem acest lucru pentru că ne dorim ca toată lumea să înțeleagă foarte clar că direcția în care mergem e integrarea europeană, iar toate instituțiile statului să acționeze doar spre această direcție. Acest lucru trebuie să se întâmple indiferent de schimbările politice care vor avea loc sau de interesele unor sau altor persoane”, a subliniat liderul PD.

Înainte de a fi făcută această modificare, Plahotniuc promite că vor avea loc mai multe consultări pentru „a identifica cea mai bună formulare”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dragos 12.09.2017 13:49

Bla-bla-bla si bale din ratul porcului de caine Plahoit. Cica potentatul maniac-depresiv va "merge pana la urma". Cu apucaturile lor cazone, cu "majoritatea" grosiera, interlopa, umflata ad-hot, pot merge pana-n panzele albe si cu Baba-cloanta-cotoroanta, si cu baba Vanga, si cu libidinoasa Casandra, si cu Laguta. Ba mai mult, si cu Kim-Jong, ca-i tot un Drac. Cu partidul Dracul, RMica merge inainte, ca racul. PD-rastii pot sa cante kazaciok, pot sa faca tumbe pana la istov, pot sa mimeze, sa blufeze, sa abereze, nimeni nu-i mai crede, nimeni nu mai vrea sa aiba de-a face cu acesti ticalosi ticalositi mafioti care fac jocul Ivanilor, faca spectacol funest, cu mega-oaie Dodoloaie, prin incest.

Danu Golban 12.09.2017 13:58

pune capac definitiv lui Dodon această stipulare în Constituție, nu știu cine a venit cu ideea, dar e pur și simplu incredibil de bună

Rustin 12.09.2017 16:41

Da! Fiindcă cu oameni definitv bolnavi, trebuie să te comporți radical. Voi vedeți în ce hău vrea să ne ducă Dodon cu Rusia și cu Putin al lui, trebuie de specificat corect vectorul țării. Fiindcă la o catastrofă de nivel de țară o să ne întrebăm de ce atunci nu l-a oprit nimeni pe Dodon!

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
16.01.2018 10:12 Ziarul National Octavian Țâcu // Fanarioții

15.01.2018 09:00 Nicolae Negru Referendumul, între formalismul CEC ș...

12.01.2018 09:10 Nicolae Negru Cum poate anula Moscova legea împotri...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md