20:51:51 29.05.2023
Stiri

VIDEO // Filip s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Dodon, pentru că ar colabora cu Plahotniuc? „Poate cineva crede că e un joc de ȘAH foarte sofisticat, dar sunt vizibile ațele PĂPUȘARILOR...”

Actualitate 07.11.2020 14:37 Vizualizări5343 Autor: Ziarul National
VIDEO // Filip s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Dodon, pentru că ar colabora cu Plahotniuc? „Poate cineva crede că e un joc de ȘAH foarte sofisticat, dar sunt vizibile ațele PĂPUȘARILOR...”


Partidul Democrat (PD) nu mai are încredere în partenerii de la Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), mai ales în contextul ultimelor mișcări din Parlamentul R. Moldova. Liderul PD, Pavel Filip, susține că înțelege foarte bine că s-ar pregăti o nouă majoritate parlamentară.

Succesorul lui Vlad Plahotniuc în fruntea PD susține că a promis să reformeze formațiunea și i-a reușit acest lucru.

Citește și: VIDEO // PD își RETRAGE reprezentanții din Guvernul Chicu

„Am promis că PD va face o altfel de politică. O altfel de politică pentru PD înseamnă altceva decât a fost până acum. Am intrat în această coaliție nu situațional. Noi am delegat membrii partidului în Guvern pentru a munci. Exponenții PD au muncit cu demnitate și au făcut față domeniilor de care au fost responsabili. Noi nu ne-am propus să facem figurație politică. Noi ne-am curățat, dacă vreți, până și de ultimele elemente care prejudiciau imaginea PD. De ultimele elemente din cauza cărora au avut de suferit ca imagine colegii noștri profesioniști și demni”, a adăugat Filip.

Sursa citată s-a referit și la ultimele mișcări de forțe în Parlamentul R. Moldova.

CITIȚI și Igor Dodon joacă ȘAH cu democrații din coaliția de la guvernare: „Vom încerca, indiferent de rezultatele alegerilor prezidențiale, ca Guvernul Chicu, reformat, să-și continue activitatea”

„Noi vedem ce mișcări se fac ultimul timp în interiorul Parlamentului. Vedem această migrare dintr-un partid într-o anumită mișcare, într-un bloc..., apoi într-o platformă. Noi înțelegem foarte bine ce se întâmplă. Poate cineva crede că e un joc de șah foarte sofisticat, dar sunt vizibile ațele păpușarilor care mută aceste figuri dintr-o parte în alta. PD face această declarație și acest pas (că nu nu susține niciun candidat și că-și retrage reprezentanții din Guvernul Chicu n.r), poate într-o parte, pentru că vrea să facă politică curată și vrea să meargă pe înțelegeri politice curate, care trebuie respectate. Acest pas va aduce mai multă transparență și va face formațiunea mai puternică. Următorul dialog în Parlament va fi între formațiunile politice care vor face altfel de politică”, a conchis Pavel Filip.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md