11:32:37 22.07.2024
Stiri

VIDEO // Ce spune CORNELIU Furculiță, cel care ar fi trebuit „să dea luni salariile” la PSRM, despre IMAGINILE cu vestitul „kuliok” negru

Actualitate 02.06.2020 20:49 Vizualizări4173 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ce spune CORNELIU Furculiță, cel care ar fi trebuit „să dea luni salariile” la PSRM, despre IMAGINILE cu vestitul „kuliok” negru Captură


Liderul fracțiunii PSRM din Parlament, Corneliu Furculită, numele căruia ar fi fost pomenit în imaginile în care apar Igor Dodon, Vlad Plahotniuc, Serghei Iaralov și o pungă în care ar fi fost între 600 și 800 de mii de euro pentru finațarea socialiștilor, susține că videoul respectiv ar fi fost fabricat în studiourile „Miami Pictures”. Astfel, acesta susține că imaginile ar fi fost lansate de Vlad Plahotniuc, unul dintre personajele care apar în videoul publicat de parlamentarul Iurie Reniță.

„Avem azi un studio de cinema undeva peste hotare, „Miami Pictures”, de exemplu, care periodic produce filmulețe de scurt metraj, care sunt livrate de aceeași persoană. Eu regret că în spațiul public ni se aruncă un lighean de zoaie și toată presa, societatea trebuie să discute. E o modalitate prin care Plahotniuc s-a deprins să lucreze”, a spus în această seară Corneliu Furculiță, în cadrul unei emisiuni de la NTV Moldova, transmite Accent TV.

Citește și: VIDEO // Imagini cu o ȘACOȘĂ în care ar fi fost între 600 și 800 de mii de euro, care ar fi ajuns la Dodon în ziua când negocia cu Plahotniuc crearea unei noi coaliții de guvernare și FEDERALIZAREA R. Moldova

Chiar dacă în înregistrare apare și numele „Cornel”, iar presa a făcut legătura cu președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță a dezmințit aceste informații.

Citește și: Maia Sandu, despre PUNGA pe care Plahotniuc i-ar fi dat-o lui Dodon. „Vă imaginați ca într-o țară în care procuratura funcționează să apară așa un video despre președintele țării? Evident că nu erau OUĂ ROȘII în punga aia”

„Este un fals absolut. Nu pot să fiu vizat în astfel de dialog, nu sunt nici contabil, nici casier. Eu știu cum se exprimă domnul președinte. El nu putea să pronunțe astfel de cuvinte. A fost o tentativă de a denigra președintele, de a denigra acei oameni, care sunt în anturajul lui. Vom lupta și cu astfel de denigrări”, a adăugat liderul fracțiunii PSRM din Parlament.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md