16:19:18 17.10.2021
Stiri

UE oferă granturi în valoare de trei MILIOANE de euro pentru organizațiile neguvernamentale din R. Moldova: Mircea Eșanu, șef de proiect

Economie 02.04.2019 16:00 Vizualizări1722 Autor: Ziarul National
UE oferă granturi în valoare de trei MILIOANE de euro pentru organizațiile neguvernamentale din R. Moldova: Mircea Eșanu, șef de proiect


Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer anunță un nou proiect care va fi implementat în R. Moldova - „Dezvoltarea societății civile la nivel local”.

În cadrul acestui proiect, care va fi lansat oficial pe 3 aprilie la Chișinău, organizațiile neguvernamentale vor primi granturi cu valoarea totală de circa trei milioane de euro.

Proiectul va oferi suport financiar și tehnic organizațiilor societății civile care desfășoară activități în afara orașului Chișinău și implică cetățenii în soluționarea problemelor comunității.

O atenție specială va fi acordată proiectelor ce au drept obiectiv monitorizarea procesului de implementare a Acordului de Asociere R. Moldova - UE.

Șeful proiectului „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” va fi Mircea Eșanu, fostul director al Fondului de Investiții Sociale din Moldova. Acesta va fi implementat în regiunea Centru de către Asociația pentru Politică Externă (APE), în Sud de către Asociația pentru Democrație Participativă (ADEPT), în regiunea Nord de către Centrul Analitic Independent Expert-Group, iar în UTA Găgăuzia și Taraclia de către Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Nicolae 02.04.2019 16:56

Important este sa nu ajunga la ONG-urile asa zis "patriotice" de sorginte moldovenista (deci filo ruse si rusofone multe anti europene eventual chiar toate). Atentie deci la filtru cui si mai ales la ce vor merge banii (pe plan de proiect semnat si agreat cu detalii la ultimul leu cum se zice). Reputatia organizatiei si trecutul confirmat european ar trebui sa predomine in alegere. Alti bani probabil nu vor mai veni curind.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

11.10.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Stoianoglo, dr...

08.10.2021 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Ce ne pregătesc Mosc...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md