01:17:18 20.07.2024
Stiri

TOP cinci fructe pentru tinereţe veşnică

Știri 31.01.2017 08:30 Vizualizări1841 Autor: Ziarul National
TOP cinci fructe pentru tinereţe veşnică sursa: google.ro


Afinele, ananasul, merele, rodiile şi zmeura conţin cantităţi importante de fibre, antioxidanţi şi nutrienţi puternici care lupta împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Aceste fructe stimulează digestia, reduc tensiunea arterială şi nivelul de colesterol din sânge şi îmbunătăţesc aspectul pielii.

Afine

Afinele previn infecţiile tractului urinar şi stimulează producţia de celule ale creierului. Sunt bogate în compuşi chimici naturali care măresc producţia de colagen. Sunt o sursă importantă de antocianine, antioxidanţi extrem de puternici care întăresc sistemul imunitar.

Ananas

Ananasul este potrivit pentru tratarea durerilor articulare produse de artrită. Reduce inflamațiile cauzate de astm. Conţine cantităţi mari de vitamina C şi enzime care stimulează digestia. Previne umflăturile pielii după traume, reduce artrita şi angina. De asemenea, este indicat în tratarea sinuzitelor.

Mere

Merele sunt bogate în fibre şi flavonoide necesare organismului uman. Luptă împotriva cancerului de plămâni şi prostată, stimulează imunitatea şi reducere riscul de Alzheimer. De asemenea, merele conţin şi cantităţi mari de antioxidanţi care luptă împotriva a numeroase afecţiuni.

Rodii

Rodia este un fruct esenţial care luptă împotriva îmbătrânirii premature. Conţine enzime care protejează de arsurile solare. Reduce nivelul de colesterol din sânge şi protejează de cancerul de prostată. Rodiile conţin cantităţi mari de antioxidanţi puternici, cu proprietăţi antiîmbătrânire.

Zmeura

Zmeura este un remediu natural folosit de sute de ani în Orientul Mijlociu. Conţine cantităţi mari de vitamina C şi antioxidanţi. Reduce tensiunea arterială, nivelul de colesterol din sânge şi luptă împotriva a numeroase tipuri de cancer.

Sursa: copilul.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md